featured

Fenerbahçe, Süper Lig’de Deplasman Galibiyet Rekorunu Kırdı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Bu galibiyetle birlikte Fenerbahçe, ligde deplasman galibiyeti rekorunun yeni sahibi oldu. Üst üste 10. deplasman galibiyetini alan sarı-lacivertliler, devam eden bir sezonda dış sahada en çok kazanan takım unvanını elde etti.

Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük‘ü ilk yarısını 1-0 yenik durumda tamamladığı müsabakada 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

DEPLASMAN REKORUNU KIRDI

Fenerbahçe, bu galibiyetle ligde deplasman galibiyeti rekorunun da yeni sahibi oldu. Süper Lig tarihinde deplasmanda en uzun süre maç kazanan (12) takım olan sarı-lacivertliler, devam eden bir sezonda ise şu ana dek en çok üst üste 9 müsabakadan galibiyetle ayrılmıştı.

REKOR GALATASARAY’IN ELİNDEYDİ

Daha önce 2010-2011 sezonunda teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde son 9 deplasman maçını kazanmayı başaran sarı-lacivertliler, Galatasaray‘a ait olan (2002-2003) 9 maçlık rekoru egale etmişti. Fenerbahçe, bu rekoru 2011-2012 sezonunun ilk 3 deplasman maçını da kazanarak 12 mücadeleye taşımış ve Süper Lig tarihinin deplasman galibiyet rekoruna imza atmıştı.

ÜST ÜSTE 10. DEPLASMAN GALİBİYETİ

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde bu sezon deplasmanlarda çok etkili bir grafik sergileyen Fenerbahçe, Fatih Karagümrük müsabakasıyla üst üste 10. deplasman galibiyetini aldı. Sarı-lacivertliler bu sonuçla devam eden bir sezonda dış sahada üst üste en çok kazanma rekorunun sahibi oldu.

Fenerbahçe’nin son 10 deplasman maçı şöyle;

Fenerbahçe, bu sezon 15. haftada Beşiktaş deplasmanında aldığı 3-1’lik galibiyetin ardından başladığı seride sırasıyla Kayserispor‘u 4-3, İstanbulspor‘u 5-1, Gaziantep FK‘yi 1-0, Başakşehir‘i 1-0, Antalyaspor‘u 2-0, Çaykur Rizespor‘u 3-1, Hatayspor‘u 2-0, Trabzonspor‘u 3-2 ve Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup etmeyi başardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Süper Lig’de Deplasman Galibiyet Rekorunu Kırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin