featured

Mauro Icardi: ‘Gol Krallığı İstediğim Bir Şey Ama Önceliğim Şampiyonluk

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 4-0 kazanılan Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Sezon boyunca yüzde yüzünde olmadığını belirten Icardi, Fenerbahçeli Edin Dzeko ile arasındaki yarış hakkında, “Gol krallığı tabii ki istediğim bir şey ama Galatasaray’ın şampiyon olması önceliğim” dedi.

GalatasarayTrendyol Süper Lig‘in 32. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor’u Barış Alper Yılmaz (2), Hakim Ziyech ve Mauro Icardi‘nin golleriyle 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılıların müsabakadaki son golünü kaydeden Arjantinli golcü Icardi, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

“DEVRE ARASINDA KONUŞTUK”

Mücadeleyi değerlendiren yıldız golcü, “İlk yarı rahat bir şekilde çıktık ama gol atamadık. Devre arasında konuştuk ve farklı bir mantalite ile çıktık ve golleri atıp kazandık” ifadelerini kullandı.

ÖNCELİĞİ KRALLIK DEĞİL, ŞAMPİYONLUK

Gol krallığında Edin Dzeko ile çekişmesi hakkında açıklama yapan Icardi “En iyi sezonlarımdan bir tanesi ama yüzde yüzde değildim sezon boyunca. Elimden geldiğince takım için orada olmaya çalıştım. Gol krallığı tabii ki istediğim bir şey ama Galatasaray’ın şampiyon olması öncelik” şeklinde konuştu.

TARAFTARLARA MESAJ GÖNDERDİ

Taraftarlara mesaj gönderen tecrübeli forvet, “Çok güzel bir sevgi var takıma ve bana karşı. Bize aşkla yaklaşıyorlar. Bizi her yerde takip ediyorlar. Takım ve benim adıma mutlu edici. Desteklerinin devam etmesini istiyoruz. Böyle şeyler bize enerji katıyor” açıklamasını yaptı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mauro Icardi: ‘Gol Krallığı İstediğim Bir Şey Ama Önceliğim Şampiyonluk

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin