featured

Alihan Tanoğlu’ndan hayranlarına yeni klip müjdesi: “İki çeyrek bir burma, Haydi güzelim durma”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın parlayan yıldızı Alihan Tanoğlu’ndan hayranlarına yeni klip müjdesi!

Şirin müzikhol sponsorluğunda, söz-bestesi Tuncay Hirman’a ait olan ve yönetmenliğini Ahmet Duran’ın yaptığı klip daha henüz çekim aşamasından itibaren çok yoğun ilgi gördü.

Adana’da seslendirdiği şarkılar ile uzun zamandır dikkatleri üzerine çeken Alihan Tanoğlu’nun yeni klibi sevenlerinden tam not aldı. Yeni klibinde seslendirdiği “İki çeyrek bir burma, Haydi güzelim durma, Bir sağa bir sola, Çalkala yavrum çalkala…” sözleri ile Alihan Tanoğlu yakın zamanda müzik listelerinde ilk sıralara gelecek gibi duruyor.

Adana’nın yerel sanatçısı Alihan Hanoğlu yaptığı şarkı ve kliplerde Adana’nın gelenek görenek ve ören yerlerini, görsel ve sözlü olarak gündeme getirerek Adana’nın tanıtımında katkı sağlıyor. Alihan Tanoğlu, yaptığı klip çekimlerinde Adana Turizm il müdürlüğü ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nden katkı sağlanmasını bekliyor.

Alihan Tanoğlu klip çekimleri sonrası yaptığı açıklamada:

“Merhabalar. Bu klip çekimimde öncelikle klip yönetmenim Ahmet Duran’a,  Stüdyo Mix Mastering- İbrahim KARA ( Sarı İbo) ‘ya, Piyanist Şantör Besteci: Tuncay HİRMAN ağabeyime, Adana Şirin Müzikhol & Şirin Vip Düğün Salonu  kapılarını bizlere açan sahibi ve Adana Düğün Saloncuları Dernek Başkanı Ayhan ŞİRİN ağabeyime,  Gülüm Kuaför Adana, Esragül & Gökhan ağabeyime, Ceylin Organizasyon’a rol icabı bizleri yanlız bırakmayan  kıymetli aileme, Hakkı POYRAZOĞLU’na, Adana’nın gülü Gül ablama ve Nildem AGLAGU ablama, fotoğraf çekimi yapan Hulusi ÇAĞLIYAN  ağabeyime, Mehmet ERASLAN ve Kadir ATEŞ’e, Hasan YETİM Ağabeyime, Hakan YILMAZ ‘ Ağabeyime Gelin ve Damat oyuncuları Sibel ablama ve Volkan Ağabeyime, müzikte Piyanist Şantör: Tuncay HİRMAN, Elk. Batari’de Barış BAKRAK, Dj Performans Mehmet YOLDAŞ ağabeyimlerime ve yanımda olan, katılan tüm canlarıma katmış olduğu desteklerden dolayı  sonsuz teşekkür ederim. Saygılarımla.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alihan Tanoğlu’ndan hayranlarına yeni klip müjdesi: “İki çeyrek bir burma, Haydi güzelim durma”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin