featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun mesajları

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun mesajları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından siyasiler, art arda geçmiş olsun mesajları yayımladı.

Erdoğan ailesine gönderilen mesajlar şöyle:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: “Koronavirüs testleri pozitif çıkan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Recep Tayyip Erdoğan  ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: “Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Covid -19 ile mücadele eden tüm yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan:  “Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Muhterem Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi sunar, acil şifalar dilerim.”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti  Cumhurbaşkanı  Ersin Tatar:  “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşleri Emine Erdoğan’ın Kovid-19 test sonuçlarının pozitif olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Şahsım ve halkım adına geçmiş olsun dileklerimi iletir, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim.”

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy : “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve eşi Sn. Emine Erdoğan’ın Covid19 testlerinin pozitif çıkmasını eşim Olena ile üzüntüyle öğrendik. Arkadaşlarımız Tayyip Bey ve Emine Hanıma geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun mesajları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin