featured

Dünya Avşarlar Derneği, Almanya’da Şube Kuruyor: Türk Dünyasını Bir Araya Getirme Hedefi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Avşarlar Derneği 

Almanya’da teşkilatlanıyor. Türk Dünyasını bir araya getirmek hedefimiz 23 ülkede temsilciliği 15 milyon Üyesi bulunan Dünya Avşarlar Derneği Almanya şube Başkanı Ahmet kurt görevini layıkıyla yapacağını ifade etti

Genel Merkezi Adana’da kurulu olan Dünya Avşarlar Derneği altı resmi şubesinin dışında yurt içi ve yurt dışı temsilcileri ile Sivil Toplum Kuruluşu çalışma ve teşkilatlanmaları ile rol model ve örnek olmaya devam ediyor. 

Dünya Avşarlar Derneği Mersin Şube Başkanı Mehmet Aslantaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen temsilcilik beratının teslim töreni’nde, Almanya Koordinatör temsilcisi olarak Ahmet Kurt görevlendirildi.

Mersin’de gerçekleştirilen törende genel başkan Şeref Kocakaya genel Başkan Yardımcısı Mehmet Açık Genel sekreter Naime Kılıç Mersin İl Başkanı Mehmet Aslantaş ve Mersin Dünya Avşarlar Derneği yönetimi ve dernek üyeleri katılım sağladılar. 

Dünya Avşarlar Derneği çalışmalarının Türkiye’de örnek çalışmalar teşkil ettiğini dile getiren genel başkan Şeref Kocakaya yurt dışı teşkilatlama çalışmalarının Ahmet Kurt ile beraber Almanya’da hız kazanacağını Türk milletinin bekası noktasında yapılacak her türlü çalışmada yer almaya devam edeceklerini dile getirdiler. 

Almanya Koordinatör temsilcisi Ahmet Kurt yaptığı konuşmada verilen Kutsi görevin laikliğiyle yerine getirmeye çalışacaklarına dünya avşarları Dernek çatısı altında birlik beraberlik çalışmalarına katkı koyacaklarını söyledi.

Haber/Filiz sürmene

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dünya Avşarlar Derneği, Almanya’da Şube Kuruyor: Türk Dünyasını Bir Araya Getirme Hedefi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin