featured

Bombacı Mülayimi Bilir Misiniz ?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ben bilirim. Tanıdığım en cesur yürek, hiç kimseye eyvallahı olmayan, daima haklının yanında olan, kendine ayırması gereken zamanlarda mazlumun yanında olan, kadife sesi ile söylediği şarkı türkülerden dolayı bile soruşturma yiyen bir poliscan Bombacı Mülayim.

Soruşturma rekortmeni sayılır. Belki bu yüzden soruşturma açanlardan bile daha hakim mevzuata. Başı dara düşenin yardımcısı ya, bu yüzden de EGM’nin korkulu rüyası. Ceza iptallerinin sayısı belli değil. Dedim ya soruşturma açanlardan daha hakim mevzuata.

Bitlis Emniyet Müdürünün eşi hakkında bir iddia atıldı ortaya. Bombacı mülayim de bunu X isimli sosyal medya platformunda yayınladı. Vay sen misin bunu yapan demekte gecikmeyen Bitlis Emniyet müdürü, Trabzon’da görevli polis memurunu, Bitlis’ten Yolladığı TEM (Terörle Mücadele) ekiplerine evinde baskınla gözaltına aldırdı.

Ben olayı duyunca anında aklımdan bin tane soru geçti.

Polis memuruna ifadeye çağrıldığına dair tebligatta bulunuldu mu?

Kaçma ihtimali olmayan biri için neden Bitlis’ten Trabzon’a ekip gönderildi? Trabzon’da ifade alabilecek seviyede savcı yok mu? Devletin aracını, memurunu 506 km uzağa yollarken benzin parasını cebinden mi verdi yoksa devletin parasını mı kullandı?

Pazar günü bu ne hız? diye düşündüm sonradan öğrendim ki işlem yapan sayın!!savcı Bombacı mülayimin avukatına dosyada herhangi bir evrakın olmadığını, evrak gelince inceleyeceğini söylemiş. Madem dosyada evrak yok, neye dayanarak gözaltı ve ek süre talebinde bulundunuz ki? Koskoca Cumhuriyet Başsavcısı bir emniyet müdürünün telefonu ile işlem yapmaz diye düşündüğüm için soruyorum bu soruyu.

Trabzon İl Emniyet müdürü, pardon ama sizin bünyenizde çalışan bir polisi, 506 km uzaktan gelip alırlarken siz neredeydiniz?

Aklımdan geçenleri canım babama verdiğim söz nedeni ile yazıya dökemiyorum. Ama içimde bir volkan var sanki.

Bitlis Valiliği’nin yaptığı basın açıklaması sonrası artık insanlığımdan utandım. Türkiye’de bir insanı harcamanın ne kadar kolay olduğuna bir kez daha tanık oldum. Bitlis nere, Trabzon nere. Trabzon yapamadı da siz nasıl yaptınız? Sizi Taaa Trabzon’a yönlendiren neydi rüyanızda mı gördünüz bu adamı da 506 km yol tepip sizin deyişinizle yakaladınız?

İçişleri bakanı, X’de ha bire gönderi paylaşıyor. O’nu yaptık bunu ettik. Bakan olmak, görmeyi de gerektirir. Bu övündüğünüz işlemleri yapan polislerin çektiği eziyeti ne zaman görmeyi düşünüyorsunuz? Mesela Bitlis Emniyet müdürünü arayıp ‘’ nedir bu söylemler, sen şehir aşırı kanunsuz adam aldırmaya imza attın mı’’ diye soracak mısınız? Ya da insan evladı bir müfettişi yollayıp söylenenlerin doğruluğuna ışık tutacak mısınız? Yani size bağlı olan bir kurumdan bi haber olmanız beni çok utandırıyor o yüzden soruyorum.

Diyorum ya yazacak çok şey var ama en kısa yolla POLİSE SENDİKA ŞART diyorum.

Eğer polisin sendikası olsaydı hiç kimse keyfi uygulama yapamaz, EGM’yi Egosunu Gösterme Müdürlüğü olarak kullanamazdı.

Devletin polisini, devlet bile koruyamıyorsa bırakın sendika korusun.

Son sözüm, vay ki bu işe karışanlara. Var ya Bombacı mülayim serbest kalınca size kanuni yoldan yapacaklarına aklınız yetmez. Şimdiden dua etmeye başlayın.

Haksız yere kul hakkına giren, poliscanlarımın canını yakanlar Allahın gazabı üzerinize olsun inşallah…

HALKIN SESİ

Beyhan Biçkin Kozanoğlu / bbickin35@hotmail.com 

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bombacı Mülayimi Bilir Misiniz ?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin