featured

İmamoğlu’dan Bozbey’e Tepki: ‘Burası Eş, Dost, Akraba Yeri Değil!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeğenini belediye şirketine yönetim kurulu olarak atayan CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e tepki gösterdi. İmamoğlu, “Belediyeler eş, dost yeri değil kardeşim. Ben de aynı şeyi yapıyorsam bana da hesap soracaksınız.” ifadelerini kullandı.

CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yeğenini belediye şirketine yönetim kurulu olarak getirmesinin yankıları sürerken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Bozbey’e tepki geldi.

AK Parti’den CHP’ye geçen Bursa’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in, yeğeni Furkan Bozbey’i belediyenin iştiraklerinden Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji’ye (BURKENT) yönetim kurulu başkanı olarak atamasının yankıları hala sürüyor.

“BURASI EŞ, DOST, AKRABA YERİ DEĞİL KARDEŞİM”

İBB Başkanı İmamoğlu, “Derhal gereğini yapmalılar. Burası eş, dost, akraba yeri değil kardeşim. Kim ise fark etmez. Ben de aynı şeyi yapıyorsam, benim partim de hesap soracak, kendi vicdanı da hesap soracak. Gitsin marifetini başka yerde göstersin. Bu konuda çok netiz. Bu konuda taviz yok.” dedi

“DERHAL O YANLIŞI DÜZELTECEK”

İmamoğlu, konuya ilişkin açıklamasının devamında “Derhal o yanlışı düzeltecek. ‘Kusura bakmayın hemşehrilerim, bir hata olmuştur. Düzeltiyorum, işime bakıyorum.’ diyecek. Bitti, bu kadar basit.” şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeğeni Furkan Bozbey’i belediyenin iştiraklerinden Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji’ye (BURKENT) yönetim kurulu başkanı olarak atamıştı. Bozbey, yeğeninin liyakatli olduğunu savunup “Bu gençler hiç mi çalışmayacak?” diye de sitem etmişti. Bozbey, gelen tepkiler üzerine ise, “Bu sadece düşündüğümüz bir şeydi. Hayata geçirmedik, böyle bir atama olmayacak. Yeğenim kendi isteğiyle bu görevden affını istedi.” demişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İmamoğlu’dan Bozbey’e Tepki: ‘Burası Eş, Dost, Akraba Yeri Değil!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin