featured

Milli Gücümüzle Yükselecek: KAAN’ın Yerlilik Oranı ‘a Ulaştı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NEDEN HARİCİLER İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ VE PARA KARŞILIĞI SATILMIŞLARI KULLANARAK İKTİDARI İNDİRMEK İSTİYOR ÇÜNKİ ONLAR İNDİREMEDİKÇE İKTİDARIN HİZMETLERİ HAVALARA ÇIKIYOR

“KAAN’nın yerlilik oranı yüzde 90’a ulaştı”

TEŞEKKÜRLER CUMHUR BAŞKANIM… Fatih Küpeli yazdı

TUSAŞ: KAAN’ın P0 prototipinin geliştirilme sürecinin ardında aslında Türk milletinin gücü yer alıyor. Şirketimiz, üretim sürecinde 100’ü aşkın yerli firmayla birlikte çeşitli çalışmalar yürüttü.

30 alt sistemin 24’ü yerli firmalardan tedarik edildi. Şu anda KAAN’ın yerlilik oranı yüzde 90’a ulaşmış durumda. Yabancı firmalardan tedarik edilen parçalar için yerlileştirme çalışmaları devam ediyor. 

2028 yılına kadar 29 adet KAAN prototipi üretilecek”

P1 prototipinin üretim süreci takvimine uygun bir şekilde ilerletiliyor. Yine zorlu bir takvime sahip olan #KAAN’ın yeni prototipi, 2024 yılı içerisinde hangara taşınarak, önümüzdeki sene iniş takımlarının üzerine alınacak ve ilk uçuşunu gerçekleştirecek.

Şirketimiz, 2028 yılında Hava Kuvvetleri Komutanlığına teslim edeceği uçaklarla birlikte toplamda 29 adet KAAN prototipi üretecek.

Hangarda aynı anda iki uçağın montajının yapılması planlanıyor. Dünyada henüz konsept aşamasında olan 6’ncı nesil uçağa yönelik çalışmalar da şirketimizin iş süreçleri arasında yer alıyor.denildi

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milli Gücümüzle Yükselecek: KAAN’ın Yerlilik Oranı ‘a Ulaştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin