featured

Vahap Seçer: Mersin Halkı 31 Mart’ta İsrafı ve Tepeden Bakmayı Reddetti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VAHAP SEÇER: 31 MART’TA VATANDAŞ “ŞATAFATA DALMA, İNSANLARA TEPEDEN BAKMA” MESAJI VERDİ

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 31 Mart Seçimlerinde vatandaşın iktidar partisine ve tüm partilere mesaj verdiğini belirterek “Benim milletim bu. İsraf etme, şatafata dalma, insanlara tepeden bakma diye bize telkinde bulunarak oy veriyor. Kimseyi beğenme, dini istismar et, milliyeti istismar et, bunun için oy vermiyor” dedi. Mersin’de her siyasi görüşten seçmenin oyunu aldığını, her 3 kişiden 2’sinin kendisine oy verdiğini de vurgulayan Vahap Seçer, “Mersin barış kentidir. Mersin birlik beraberlik kentidir. 31 Mart’ta Mersinliler bunu sandıkta göstermiştir” dedi.

31 Mart 2024 Seçimlerinde yüzde 60 oyla yeniden seçilen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ve Çamlıyayla ilçesinde göreve yeniden seçilen ve ilk kez seçilen muhtarlarla bir araya geldi.

Buluşmaya CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ile İyi Partili Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu da katıldı.

“İKİ AYRI KUTUPTA YER ALAN PARTİLERİN SEÇMENLERİ BU SEÇİMDE BİR ŞAHIS ÜZERİNDE BİRLEŞTİ”

Konuşmasında Mersin’deki seçim sürecini değerlendiren Vahap Seçer, “Mersin seçimleri Türkiye’de izlenmesi gereken, okunması gereken, değerlendirilmesi gereken bir seçim sonucudur. Mersin küçük Türkiye’dir. Mersin Türkiye’nin özetidir. Mersin başka memleketlere benzemez. Mersin göçlerle büyümüştür. Anadolu topraklarında etnik, inanç grubu, kültürel birçok farklılıkları potasında eriten, muazzam enerjisi, bereketi olan, güzelliği, özelliği olan bir şehirdir Mersin. Mersin deyip geçmeyin. Burada birbirinden çok farklı siyasi anlayışları bir belediye başkanı etrafında birleştirebilmişsek bu önemlidir. Siyasal eksende birbirine yaklaşmayan, iki ayrı kutupta yer alan partilerin seçmenleri bu seçimde bir şahıs üzerinde birleşmiş, her 3 kişiden 2’si bu şahsa oy vermişse Mersin iyi izlenmelidir. Mersin iyi takip edilmelidir. Mersin huzur kentidir. Mersin barış kentidir. Mersin birlik beraberlik kentidir. 31 Mart’ta Mersinliler bunu sandıkta göstermiştir” dedi.

31 MART’TA HER PARTİYE MESAJ ÇIKTI

Türkiye genelinde ortaya çıkan seçim sonuçlarının da herkese mesaj gönderdiğine değinen Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Partim CHP’ye de mesaj gönderdi, Cumhur İttifakı partilerine de mesaj gönderdi, diğer partilere de mesaj gönderdi. Hep söylüyoruz. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Benim milletim bu. Ben sana destek oluyorum. Sen git görevini yap. İsraf etme, talan etme, yetim hakkı yeme yedirme, tembellik yapma, şatafata dalma, insanlara tepeden bakma, küçük görme diye bize telkinde bulunarak oy veriyor.

Al bu oyu sana veriyorum, babandan kaldı ya koltuk, oraya otur, kimseyi beğenme, çalışma, gününü gün et, dini istismar et, milliyeti istismar et, insanların duygularını istismar et, bunun için oy vermiyor. Herkesin kimliği, inancı onun onurudur, kimse karışamaz, müdahale edemez. Bir yandan birlik beraberlik mesajları vereceksin bir yandan da seçim kazanmak için medyadan, sosyal medyadan montaj videolar yayınlayacaksın, insanlara hakaret edeceksin, iftira edeceksin…

O seçimin hiç hayrı olmuyor. Herkes çıkacak meydana. Bakın Mersin’de ne güzel çıktık meydana. Ne yapacaklarımızı anlattık, onlar da anlattı. Mersinliler bizi daha inandırıcı buldu, tam 2 kat oyla bizi seçti.”Haber/Muharrem Çagatay /MERSİN

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vahap Seçer: Mersin Halkı 31 Mart’ta İsrafı ve Tepeden Bakmayı Reddetti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin