150. Yılda Piyanoda Bir Fırtına: Khatıa Bunıatıshvılı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boğaziçi Üniversitesi, 150. Yıl etkinlikleri kapsamında konser sahnelerinin ikonik yıldızı Khatia Buniatishvili’yi ağırlıyor.

Boğaziçi Üniversitesi, 150. Yıl etkinlikleri kapsamında konser sahnelerinin ikonik yıldızı Khatia Buniatishvili’yi ağırlıyor. Günümüzün piyanistleri arasında adı en çok anılan Khatia Buniatishvili, 19 Mart 2014, Çarşamba günü saat 19:00’da Albert Long Hall’de unutulmaz bir konser vermek üzere Boğaziçi Üniversitesi’ne geliyor.

BBC tarafından “Yeni Kuşağın Sanatçısı”, Musikverein ve Konzerthaus tarafından “2012’nin Yükselen Yıldızı” seçilen Gürcisten doğumlu Buniatishvili, piyanoya annesiyle başlamış, 6 yaşında ilk orkestralı konserini vermiş, Tiflis Konservatuarı’nda eğitim görmüş.

Uluslararası Horowitz ve 12. Rubinstein gibi prestijli bilgisayar servisi yarışmalarda aldığı ödüllerle uluslararası kariyerine başlayan Buniatishvili’yi çağımızın en önemli piyanistlerinden Martha Argerich “Sıradışı bir yetenek” olarak tanımlıyor. Başarılı piyanist, Wigmore Hall, Concertgebouw, Carnegie Hall ve Musikverein gibi dünyanın seçkin müzik merkezlerinde verdiği resitaller ve oda müziği konserleriyle adından sıkça bahsettiriyor.

BUNİATİSHVİLİ, LİSZT, RAVEL, CHOPİN VE STRAVİNSKİ’DEN ESERLER SESLENDİRECEK.

Tarih: 19 Mart 2014, Çarşamba SAAT: 19:00 Yer: Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampus / Albert Long Hall

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
150. Yılda Piyanoda Bir Fırtına: Khatıa Bunıatıshvılı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin