21. Afyonkarahisar Caz Festivali, başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21. Afyonkarahisar Caz Festivali, başladı

 

NG Afyon ev sahipliğinde gerçekleşen 21. Afyonkarahisar Caz Festivali, Çekya Prag’dan Lucia Bakaiova Kuartet konseri ile başladı. Festival kapsamında yurt içinden ve dünyadan önemli caz sanatçıları 30 Haziran akşamına kadar NG Afyon’da konserler verecek


 

21. Afyonkarahisar Caz Festivali, 28 Haziran’da NG Afyon’da gerçekleşen Lucia Bakaiova Kuartet  açılış konseri ile başladı. Festival için Çekya’nın başkenti Prag’dan gelen ünlü caz sanatçısı Bakaiova’ya, piyanoda Mikulas Pokorni, kontrbasta Martin Gerla, davulda ise Ivan Audes eşlik etti.

Üç gün boyunca konserler, sergiler, canlı yayınlar ve söyleşilerle sanatseverlere keyif dolu anlar yaşatacak olan Afyonkarahisar Caz Festivali’nin açılışında bir konuşma yapan festivalin genel sanat yönetmeni Hüseyin Başkadem, festivalin kültür turizmi açısından çok önemli olduğuna değindi. 21 yıldır bu festivali devam ettirebilmelerinde katkısı olan herkese teşekkürlerini sunan Başkadem, NG Kurucu Başkanı Nafi Güral ve eşi Gülsüm Güral’ın da festivalin yaşaması için büyük destek verdiklerini belirtti. Bugün ve yarın da devam edecek olan festival, ABB Kent Orkestrası Kemal Günüç Dörtlüsü ve solist Lucia Bakaiova kapanış konseri ile son bulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
21. Afyonkarahisar Caz Festivali, başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin