featured

ADANA SARIÇAM İLÇESİN’DE SİLAHLI SALDIRI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADANA SARIÇAM İLÇESİN’DE SİLAHLI SALDIRI!
V.Ç HÇ…AGIR YARALI OLARAK YOGUN BAKIM’DA TEDAVİ ALTINA ALINDI ..SALDIGANLAR NÖBETCİ SAVCILIK TARAFINDAN TUTUKLANMA TALEBİYLE MAHKEYE SEVK EDİLDİ . SERBEST KALDILAR…V.Ç H.Ç YAKINLARINDAN CAN GÜVENLİGİMİZ YOK ÇAĞRISI.. V.Ç. VE H.Ç.’NİN YAKINLARI SAVCILARIMIZ’DAN YARDIM İSTİYORUZ!

“Can güvenliğimiz yok!” çağrısı

Adana’nın Sarıçam ilçesinde kiracı ev sahibini vurdu… Hayvancılık yaparak yaşamın sürdüren V.Ç. ve H.Ç. edinilen bilgiye göre Adana’nın Sarıçam ilçesi Kılıçlı Mahallesi, Mecra Sokak’ta meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi ağır yaralandı. Yaralanan V.Ç. ve H.Ç. Adana Şehir Hastanesi ve Adana Balcalı Hastanesi’nde . Edindiğimiz bilgilere göre yaralıların yoğun bakımda tedavileri sürmekte hayati tehlikeleri bulunmakta..

Kendi arazileri üzerinde dolaşan arazi sahipleri V.Ç. ve H.Ç. kiracıları tarafından darp edilip, silahlı saldırıya uğradılar. Olay yerindeki görgü tanıklarının belirttiği üzere “Biz olay yerine koştuğumuzda bizim de üzerimize ateş açtılar, üstelik mermileri bittiğinde H.Ç. ve V.Ç.’yi silahlarının dipçiği ile dövdüler.” diyerek can güvenliklerinin olmadıklarını belirttiler.

Saldırıya uğrayan kişilerin anlattığı üzere şahıslar savcılık tarafından nöbetçi mahkemeye sevk edilip, daha sonrasında mahkeme kararı ile serbest bırakılmıştır. Bu durumdan etkilenen yer sakinleri ve mağdurların aileleri can güvenliğinden ve silahlı saldırıyı düzenleyen şahısların dışarıda olmasından ötürü oldukça endişe duymakta ve diyerek Cumhuriyet Savcılarından yardım istediler. Korku içerisinde yaşıyoruz öldürme kastıyla V.Ç. ve H.Ç.’ye yapılan silahlı saldırı sonucu hala tedavi altında saldırıyı yapanlar serbest dolaşıyor korkuyoruz denildi .

Adana
Mehmet AÇIK

6
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
4
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ADANA SARIÇAM İLÇESİN’DE SİLAHLI SALDIRI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin