featured

AGF heyeti Mersin’den güzel anılarla döndü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AGF heyeti Mersin’den güzel anılarla döndü

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na (TGK) bağlı Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) ile Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’ni (MEİGDER) bir araya getiren ‘Mersin Buluşması’ sona erdi.

Akdeniz Bölgesinde 7 il ve 4 ilçede örgütlenerek yaklaşık 2 bin üyeye ulaşan AGF’in cemiyet başkanlarından oluşan yönetimi 2 gün boyunca Mersin’de bir dizi ziyaret ve etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin son gününde konuk gazetecilerle MEİGDER üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Dilek ve temennilerin ardından söz alan AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, Mersin Buluşmalarının bir başlangıç olduğunu söyledi. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Coşkun, “Bir sonraki programda buluşuncaya dek hoş kalın diyorum. Bu arada diyaloğumuzu hiçbir zaman eksik tutmayalım. Aynı anda ortak ses çıkartabilmenin şu ortamda çok büyük bir önemi var. Sıkıntılarımız çok büyük bununla ilgili mücadelelerimiz devam edecek. İnşallah bu yönde kararlılıkla sektörümüzü daha iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atarız. Buraya gelen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu gönüllü çalışma;  sosyal sorumluluğun hepsinden önemlisi mesleğimizin geleceğinden duyduğumuz sorumluluğun bir sonucudur.  Akdeniz Bölgesi’nin en doğusuyla en batısı bir arada buluştuk. Herkesin emeğine sağlık. Bir sonraki programda görüşmek umuduyla hoşça kalın” diyerek AGF üyesi gazeteci cemiyeti başkanlarına veda etti.

ŞEHİTOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

MEİGDER Başkanı Vahap Şehitoğlu ise toplantı için Mersin’i tercih eden AGF Genel Başkanı Coşkun’a teşekkür ederek, “Kısa bir süre için sizlerle birlikte olduk ama biz anılarımızı sizlerle bütünleştirdik, Arkadaşlarımızla birlikte sizleri görmekten çok mutlu olduk” dedi. Şehitoğlu ayrıca,  konuk  gazetecilere olan ilgilerinden dolayı Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’a, Mersin Büyükşehir  Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve Büyükşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedretttin Gündeş’e teşekkür ederek sözlerini tamamladı. Konuşmaların ardından AGF Yönetim Kurulu Üyeleri, MEİGDER Yönetimiyle vedalaşarak Antalya, Hatay, Burdur, Isparta, Osmaniye Kahramanmaraş illeri ile 4 ilçeye dönüş yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AGF heyeti Mersin’den güzel anılarla döndü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin