featured

Ahmet Özcan ; Didim’de skandal dedi yetkililer randevu vermedi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş insani,Şanlıurfalılar federasyon başkan yardımcısı aynı zaman da Didim Şanlıurfalılar dernek başkanı görevini yürüten Ahmet Özcan
başına gelenleri duyunca şok olacaksınız.

13 yıllık toplamda 30 yıllık bir emek olan işletme Kral Cafenin işletme bedeli 510 bin tl iken pandemi döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da pandemi sırasında mevcut işletmelerin zam yapılmaması konusu uyan ve konu hakkında alınmış emsal kararı olmasına rağmen,

Aydın yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığı idari ve mali işler müdürü Tufan Özcan 510 bin tl olan kiranın fahiş bir bedelle 670 bin tl ye çıkarıp bunun akabinde pandemi doneminde işletmenin de kapalı olduğu zamanlarda bile kira bir anda 1.200 bin TL olduğu tebliğ edildi.

İşletme sahibi iş insanı Ahmet Özcan ise bunun hukuksuz olduğunu bir emsal karar ile gösterince,
Tufan Özcan ” Cumhurbaşkanlığının aldığı karar bizi bağlamaz ,biz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağlar ” diyerek zammı yaptığı görüldü .

Bu aşamadan sonra Ahmet Özcan’ın yaptığı araştırma neticesinde , Aydın Valisi Hüseyin Aksoy 3 aylık süreç içerisinde bir randevu vermediği görüşmek dahi istemediği için görüşmenin sağlanamadığından dolayı iş insanı Ahmet Özcan , bu seferde siyasileri araya sokarak Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’dan yine görüşme alamıyor…!

İş insanı olan Ahmet Özcan pes etmiyor ve olayların üzerine gitmeye devam ediyor. Ulaştığı bilgilere göre ” Aydın il emniyet müdürlüğü işletmeye talepte bulunuyor.
Didim Emniyet Müdürü Yunus Dinç’in Ahmet Özcan hakkında asılsız ve yersiz iddialarını toplantılarda sürekli yineleyerek Sayın valimizi ve Aydın İl Emniyet Müdürümüzü yanlış ve yalan iddalarla yönlendirdiğini iddia ederek,
kişisel ve şahsi nefreti bulunduğunu makamın verdigi gücü kullanarak valiliği ve Aydın Emniyet Müdürlüğünü yanlış yönlendirerek konulara dahil ettiğini sonrasında yaptığı ve aldığı bilgiler ile gün yüzüne çıkardı.

Bu talebin arka planın da ise valilik sözde ” hakkında üst mercilerden sürekli baskı gördüğü ve bir an evvel boşaltmak istediği” rapor edilmiştir.

Sözleşmesinin bitmesine yakın kendisine ulaşan yetkililer ise işletme sahibine 15 gün içerisinde boşalmasını istedikleri beyan edildi.
Yıkım günü geldiğinde ise babadan devir alarak 30 yıldır işlettiği yer değilde terörist muamelesi ile Aydın Emniyetinden dahi takviye kuvvet isteyerek toma,özel hareket ve yüzlerce görevli ile yıktılar

Yaşanan bu olaylardan sonra sayın vali yardımcısı ilker Arıkan sanki gavur yunan adasından çıkarma yapmışcasına hiç vakit kaybetmeden mekanı teftişe gidip yerinde incelemelerde bulunup bu zaferi, kimin adına kutlamış olduğu akıllarda soru işareti olarak kakmıştır.
Bizzat devlettin şerefeli makamı kullanılarak, Mekruh hale getirilerek terkedilmis bir yer olarak bırakılmış bir yer haline getirildiği resimlerle ortaya çıktı.

30 Yılık emek emek gelen söz konusu isletmenin bu süreçteki azami devlete giden aylik kira payı 130.000 TL olarak görülmüş Devlet bu yıkımdan hem kamu hemde maddi olarak zarara ugratıldığı da görülmüştür.
Bunlar sanki hiç yaşanmamış 30 yıllık emek bir anda silinmemiş gibi sonrasında valilik bu yıkımın bedeli olarak 260 bin Türk lirası fatura ederek para talep ettiği utan belgesi olarak kayıtlara geçmiştir.

Özcan tüm bu olanlara rağmen pes etmeyerek tüm şartları (kira) kabul edip işletmesini çalışmaya devam edeceğini zarar dahi etsem bölge halkına hizmet etmeye devam edeceğini insanların bu kapıdan ekmek yediğini ve o insanların evine ekmek götürmesi adına da geri durmayacağını söyledi.

Yüce TÜRK milletine güvenin tam olduğunu bu konunun üzerine sonuna kadar gideceğinin özellikle de altını çizdi…

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ahmet Özcan ; Didim’de skandal dedi yetkililer randevu vermedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin