featured

Ali Babacan: ″Özgür ve zengin Türkiye’ye çok az kaldı″

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin üçüncü kuruluş yıl dönümünü kutladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin üçüncü kuruluş yıl dönümünü kutladı. Babacan, sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesajında “Önümüzde çok uzun yıllar var. Büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Babacan’ın mesajı şöyle:

‘Kadromuz sürekli büyüdü’

“Bugün, cesur yol arkadaşlarımla beraber özgür ve zengin Türkiye hayaliyle yola çıkalı tam üç sene oldu. Bu üç senenin her gününü ilmek ilmek çalışarak beraberce ördük. Şehir şehir büyüdük. İşlerinde uzman, çalışkan, umut dolu çok güzel arkadaşlar tanıdım. Kadromuz sürekli büyüdü. Sevincimizde de, üzüntümüzde de beraberdik. Koskoca bir aile olduk. Çok güzel işlere imza attık. Siyasette yepyeni bir yol açtık. Ülkemizde daha önce görülmemiş kapsamlı çalışmaları, eylem planlarını hazırladık. Masa başında durmadık, köşe bucak ülkemizin her yerine gidip derdi asıl sahibinden dinledik. Kendi kendimize çalışmadık, alanında uzman herkesin kapısını çaldık, fikrini aldık. İlk günkü gücümüzü ve umudumuzu daha da artırdık. Şimdi, başladığımız yolculuğun en önemli duraklarından birine ulaşmak üzereyiz.”

‘Önümüzde çok uzun yıllar var’ diyen Babacan,  “Eşit vatandaşlık ilkemizden asla vazgeçmeden, demokratik değerleri ihya edeceğimiz, adaleti sağlayacağımız; özgür ve zengin Türkiye’ye çok az kaldı. Üç sene az değil ama daha önümüzde çok uzun yıllar, çok uzun yollar var. Sevgili çalışma arkadaşlarım, DEVA Partisi’ne gönül vermiş kıymetli üyelerimiz; bu yolda sizlerle beraber olduğum için onur duyuyorum. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Birlikte nice büyük başarılara imza atacağız. Partimizin üçüncü yaşı kutlu olsun.” ifadesini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ali Babacan: ″Özgür ve zengin Türkiye’ye çok az kaldı″

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin