featured

Ali Boltaç’dan MEİGDER’e ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Boltaç’dan MEİGDER’e ziyaret.

Mersin Büyükşehir Belediyesi CHP Tarsus eski koordinatörü Ali Boltaç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Dayanışma ve mücadele günü nedeniyle Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Beraberinde geldiği Tarsus eski Belediye  Başkanı Bedrettin Sarpkaya ile Cemiyet Başkanı  A.Vahap Şehitoğlu  ve yönetim kurulu üyeleriyle ülke  gündemi, Mersin-Tarsus siyaseti üzerine bilgi alışverişinde  bulunan Ali Boltaç, hedeflerinin Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu,  bunun içinde  yoğun siyasi  çalışma sürdürdüklerini söyledi.

Tarsus’ta genç siyasetçi olarak sevilen  Ali Boltaç, gelecek dönem Tarsus Belediye  Başkanlığı içinde yoğun  çalışmalarını sürdürüyor.

Yaptırdığı çapraz anketlerle gelecek dönem Tarsus Belediye  Başkanlığı için yüzde 30’larda isminin ön planda olduğunu belirten Boltaç, Tarsus’da mütevazi bir çalışma yaptığını ve her kesimden destek gördüğünü söyledi.

Başkan Şehitoğlu’ndan MEİGDER çalışmaları hakkında da bilgi  alan Boltaç, belediyelerin asli görevleri arasında yerel medyanın desteklemesi olduğuna vurgu yaparak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Dayanışma ve mücadele gününü kutladı.     

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ali Boltaç’dan MEİGDER’e ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin