featured

Altın haftaya pozitif başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın haftaya pozitif başladı

 

Altın yeni haftaya pozitifi bir başlangıç yaparak üç haftanın ardından 1800 dolar/ons seviyesinin üzerine döndü.


 

Altın yeni haftaya pozitifi bir başlangıç yaparak üç haftanın ardından 1800 dolar/ons seviyesinin üzerine döndü. ABD piyasalarının kapalı olduğu günde altın seansa 1787 dolar/ons seviyesinde başladı. Seans boyu pozitif bir seyir içerisinde hareket eden sarı maden, 1794 dolar/ons seviyesine kadar uzandı. Seans kapanışını bu seviyeden yapamasa da 1791 dolar/onstan günü tamamlayan sarı maden, yüzde 0,2 kazancı hanesine yazarak seansı tamamladı ve  üst üste dördüncü seansı artıda kapatmış oldu. Bugün sabah Asya seansına güçlü giriş yapan sarı maden, pozitif seyrini sürdürerek 1800 dolar/onsun üzerine geri döndü.

 

Gümüş de düşük hacimle günde dünkü seansı kısmen de olsa yeşilde bir kapanış yapmayı başararak tamamladı. 26,46 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan beyaz maden, 26,48 dolar/onstan seansı tamamladı ve yüzde 0,1 kazançla günü kapattı.

 

Platin dünkü seansı yeşilde kapatmayı başararak üst üste dördüncü seansı da kazançla tamamladı. 1093 dolar/ons seviyesinden yeni haftaya başlayan platin, 1101 dolar/onstan seansı kapattı ve yüzde 0,7 kazancı hanesine yazdı.

 

Paladyum tam bir geri dönüş hikayesi yazarken, dünkü seansta 2800 dolar/onsun üzerine geri dönerek 3 haftanın tüm kayıplarını geri aldı.  2819 dolar/ons seviyesinden seansı tamamlayan paladyum önceki güne kıyasla hanesine yüzde 1 kazanç yazmış oldu.

 

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler Piyasası’nda dünkü seansta altın işlemlerinin dünya fiyatlarının üzerinde 0,50- 1,00 dolar gerçekleşirken, ABD piyasalarının kapalı olduğu günde düşük hacimli bir seans geride kaldı. Toplamada 607 kg altın, 4.097 kg gümüş işlemiyle gün tamamlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altın haftaya pozitif başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin