featured

Anamur İskele Yolunda Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, Anamur'un turizm noktalarından biri olan iskele yolunda yenileme çalışmalarını tamamladı.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, Anamur’un turizm noktalarından biri olan iskele yolunda yenileme çalışmalarını tamamladı. Yolun yaz aylarında önemli bir turizm noktası olması sebebiyle, yapılan çalışmalar hem vatandaşlar hem de esnaf tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur, Bozyazı, Aydıncık Koordinatörü ve Meclis Üyesi Erdal Karan, iskelenin Anamur’un en canlı bölgelerinden biri olduğuna vurgu yaparak, buradaki çalışmaların turizmin canlanması açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Yenilenen iskele yolunun halk tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade eden Karan, esnafın ve halkın yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

Anamur’a daha önce hiç görülmemiş hizmetlerin geldiğini belirten Karan, yapılan çalışmaların Anamur’un kalitesini artırdığını ve esnafın işlerine olumlu etki yaptığını söyledi. Ayrıca, turizmi canlandıran bu tür çalışmaların bölgeye olan ilgiyi artırdığını ifade etti. Yapılan yolların estetik görünümü ve tozun azalmasıyla çevre düzenlemesinin olumlu etkiler yarattığını belirten Karan, bölgedeki hizmetlerin Mersin genelindeki standartları taşıdığını sözlerine ekledi.

Anamur esnafından Mehmet Deredi ve Hülya Ergin de yapılan hizmetlerden dolayı büyükşehir belediyesine teşekkür ederek, yolların modern ve güzel bir görünüme kavuştuğunu ve bu durumun çevrelerini genişlettiğini ifade ettiler. Yenilenen cadde ve kaldırımların, Anamur’un daha çağdaş ve konforlu bir atmosfere sahip olmasına katkı sağladığını belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Anamur İskele Yolunda Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin