featured

Atina’da Skandal

Atina'da Kuaför Skandalı: Müşterilerini ve Ailesini İzleyen Kuaför Gözaltına Alındı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın Vrilissia bölgesindeki bir kuaför salonunda gerçekleşen skandal olay ülke gündemine bomba gibi düştü. İsminin açıklanmayan 49 yaşındaki kuaför, kendi iş yerinde tuvaletlere yerleştirdiği gizli kameralar aracılığıyla müşterilerini ve kadın çalışanların çıplak görüntülerini kaydettiği ortaya çıktı. Ancak skandal bununla sınırlı kalmayarak, adamın evinde de benzer gizli kamera düzenlemeleri olduğu ortaya çıktı.

Polisin olaya müdahale etmesi üzerine, kuaför gözaltına alındı. İsminin açıklanmayan kuaförün eşi de evlerinde bulduğu gizli kameralar nedeniyle şikayette bulunarak eşine karşı adli işlem başlatıldı. Evin farklı bölgelerine yerleştirilmiş kameraların ortaya çıkması, skandalın boyutlarını daha da artırdı.

Eşinin evdeki gizli kameraları fark etmesi üzerine konuşan kadın, “Tüm alanları dolaştıktan sonra gizli kameraları buldum. Banyo şofbeninin üzerine yerleştirilmiş bir kamera ve yatak odasındaki TV kablosuna gizlenmiş bir kamera bulundu” dedi.

Olaya karışan kuaför, cezaevine gönderilmeden önce “Pornografi bağımlılığım var” şeklinde bir savunma yaptı. Ancak, bu açıklama kamuoyunda tepki ve şüphe uyandırdı. Olaya ilişkin yapılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Skandal, müşterileri ve kendi ailesini izleyerek özel yaşamlarını ihlal eden kuaförün cezai sorumluluğunu bekleyen bir toplumda infial yaratmış durumda.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atina’da Skandal

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin