featured

Atsız Afşın Yılmaz; “İş Makinelerimiz ve Ekipmanlarımızla Teyakkuzdayız”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARDA MAHSUR KALAN VATANDAŞLARIN İMDADINA TOROSLAR BELEDİYESİ KOŞTU

Toroslar Belediyesi, ilçenin yüksek kesimlerinde devam eden yoğun kar yağışından etkilenen vatandaşların ve hastaların imdadına koştu.

Belediye, yaylalarda bir metreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle yolların kapanmaması için 7/24 teyakkuz halinde çalışıyor.

Karla Mücadele Ekipleri bir yandan iş makineleriyle yol açma çalışmalarını sürdürürken, Acil Durum Afet Ekipleri de gece saatlerinde yolda mahsur kalan vatandaşlara anında ulaştı.

Gelen yardım çağrısı üzerine harekete geçen ekipler; Arslanköy, Kurudere, Güzelyayla, Kepirli, Soğucak ve Ayvagediği Mahalleleri’nde kara gömülen araç sahiplerini kurtardı.

Vatandaşlar, Başkan Yılmaz’a Teşekkür Etti

Zor anlar yaşayan vatandaşlar ise yapılan hızlı müdahaleden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Yılmaz; “İş Makinelerimiz ve Ekipmanlarımızla Teyakkuzdayız”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Karla Mücadele ve Acil Durum Afet Ekiplerinin 7/24 esasına göre teyakkuz halinde çalıştığını söyledi.

Başkan Yılmaz; “Yaylalarımızda kar yağışı devam ediyor. Kar yağışının yoğun olduğu yüksek kesimlerde yaşayan hemşehrilerimizin sorunsuz bir kış mevsimi yaşamaları için iş makinelerimizi ve ekipmanlarımızı bu bölgelere seferber etmiş durumdayız. Hemşehrilerimiz, herhangi bir olumsuzluk durumunda belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak ekiplerimize ulaşabilirler. Araç sahiplerinden de isteğimiz yola tedbirli çıkmaları ve dikkatli olmalarıdır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atsız Afşın Yılmaz; “İş Makinelerimiz ve Ekipmanlarımızla Teyakkuzdayız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin