featured

Atsız Afşın Yılmaz: “Türk Silahlı Kuvvetlerimizle Gurur Duyuyoruz”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atsız Afşın Yılmaz: “Türk Silahlı Kuvvetlerimizle Gurur Duyuyoruz.”

Türk milletinin desteğiyle her geçen gün daha da büyüyen Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın (TSKGV) Tanıtım Brifingi ve Madalya Takdim Töreni, Toroslar Belediyesinin ev sahipliğinde yapıldı.

Vakfa bağışta bulananlara madalyalarının takdim edildiği programda, bağışta bulunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da madalyasını Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade’nin elinden aldı.

Başkan Yılmaz; “Kıymetli paşama huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Pırıl pırıl, bize gurur ve mutluluk veren, Türk milletinin, Türk ordusunun paşası” dedi.

BAŞKAN YILMAZ; “GÜZELLİKLER, PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR”

Türk Silahlı Kuvvetleri ile Türk Milleti arasındaki gönül bağının en güzel örneğinin yaşandığı program, duygu dolu anlara sahne oldu.

Başkan Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na evini bağışlayan vatandaşa da teşekkür ederek; “Güzellikleri paylaşmak lazım ki artsın. Bağışınız, topluma örnek olan bir davranıştır. Teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa; Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Tümgeneral Sadık Piyade, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, TSKGV Mersin Bölge Temsilcisi Emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz, MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Akgül, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay, AK Parti Toroslar Gençlik Kolları Başkanı Necdet Yeni, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, mahalle muhtarları, şehit yakınları, gaziler, vakfa bağışta bulunan bağışçılar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TSKGV GENEL MÜDÜRÜ EMEKLİ TÜMGENERAL SADIK PİYADE; “BAŞKANIMIZ ATSIZ AFŞIN YILMAZ’A TEŞEKKÜR EDERİZ”

Gençlerin de yoğun ilgi gösterdiği programda, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü emekli Tümgeneral Sadık Piyade, vakfın 36 yıllık faaliyetleriyle ilgili bir görsel sunum yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın, savunma sanayimizi ve ordumuzu güçlendirmek için 1987 yılında kurulduğuna dikkat çeken emekli Tümgeneral Sadık Piyade, Türk milleti ile Türk Silahlı Kuvvetleri arasında bir gönül köprüsü oluşturduklarını söyledi.

Bu gönül bağını sürdüreceklerini ve daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını belirten TSKGV Genel Müdürü Tümgeneral Sadık Piyade, vakfın amacı, vizyonu ve misyonu hakkında da bilgiler verdi.

Başkan Yılmaz’a, Madalya ve İnsansız Hava Aracı ANKA’nın Maketi Takdim Edildi

Programa ev sahipliği yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür eden TSKGV Genel Müdürü Tümgeneral Sadık Piyade; “Buraya gelmemizin en büyük vesilesi Sayın Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’dır. Kendisi de bizim bağışçımızdır. Huzurlarınızda madalyasını kendisine takdim edeceğim” ifadelerini kullandı.

TSKGV Genel Müdürü Tümgeneral Sadık Piyade, vakfa bağışta bulunan Başkan Yılmaz’a madalya ile yerli ve milli imkanlarla üretilen insansız hava aracı ANKA’nın birebir maketini takdim etti.

Başkan Yılmaz da TSKGV Genel Müdürü Tümgeneral Sadık Piyade’ye, Türk dili, kültürü ve tarihinin en değerli anıtlarından olan Orhun Yazıtları’nın minyatür örneği ile Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) bünyesinde kağıt rölyeften hazırlanan Atatürk portresi hediye etti.

Konuşmaların ardından madalya takdim törenine geçildi. Vakfa bağışta bulunan vatandaşların madalyaları, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Tümgeneral Sadık Piyade, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, TSKGV Mersin Bölge Temsilcisi Emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz tarafından verildi.

Başkan Yılmaz, bağışta bulunan vatandaşlara bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atsız Afşın Yılmaz: “Türk Silahlı Kuvvetlerimizle Gurur Duyuyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin