featured

AYÇA HABERLEŞME ve YAYINCILIK HIZLA BÜYÜYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AYÇA HABERLEŞME ve YAYINCILIK HIZLA BÜYÜYOR

2018 yılında deneyimli gazetecilerin girişimiyle kurulan AYÇA Haberleşme ve Yayıncılık Medya Grubunda kısa sürede büyük başarılara imza attı.

Kısa adı olarak Ayça Medya Grubu ( A Haber Ajans ve Sonvakit haber ) sitelerinin yanı sıra Türkiye’nin en kapsamlı ve güncel siteleri olan çok sayıda haber servisi yaparak ajanslık hizmetleri vermektedir.

ahaberajans.com ve sonvakit.com uzantılı Türkiye’nin en fazla izlenen ve takip edilen medya gruplarının başında yer almaktadır.

Merkezi İstanbul ve Ankara olmaz üzere Türkiye’nin bir çok ilinde temsilcilik ağı ile hizmet veren Ayça Haberleşme ve Yayıncılık ( Ayça Medya Grup ) bir çok fahri muhabiri ve köşe yazarları ile hizmet vermektedir.

Ayça Haberleşme ve Yayıncılığın Yönetim Kurulu Üyesi olan ve A Haber Ajansınında Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Gazeteci Ferhat Aydoğan idaresinde hızla büyüme akışını sağladı.

Milli sermayemiz olan dilimizden, yatırımlarımıza kadar yerliyi, yereli; hem güçlendirmek hem de güçlenmek adına yola çıkmış ; projelerinden bir tanesidir.

Medya, Baskı ve Organizasyon hizmetleriyle iş ortaklarına birebir temas eden AYÇA Haberleşme ve Yayıncılık Medya Grubu, sahip olduğu değerleri korumaya devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AYÇA HABERLEŞME ve YAYINCILIK HIZLA BÜYÜYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin