Başbakan Yıldırım’dan müjde üstüne müjde

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Türkiye’nin dünyada en hızlı büyüyen ülkeleri arasında ilk 5’te yer aldığını ifade etti ve çiftçilere KDV kaldırılması müjdesi verdi. Başbakan ayrıca Genel Sağlık Sigortasıyla ilgili yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için çalışma başlatıldığını duyurdu.

binaliyıldırımdunyadailk5teyiz

DÜNYANIN EN HIZLI BÜYÜYEN İLK 5 ÜLKESİ ARASINDAYIZ

Türkiye büyüyor Türkiye kalkınıyor etrafımızdaki bütün tehlikelere rağmen her ülkede büyüme rakamları ekside olmasına rağmen Türkiye bu yıl dünyanın en hızlı büyüyen ilk 5 ülkesinden biri olmayı başardı. Bütün bu umut verici gelişmelerin arkasındaki sır iki kelimede gizli Güven ve İstikrar! 2023 hedeflerine emin adımlarla gidiyoruz.

ADİLCE PAYLAŞAN BİR EKONOMİ

Bundan sonra yapcaklarımız bununla sınırlı değil. Hükümet olarak daha fazla üreteceğimizi söylemiştik. İlgili bakanlarla bir araya geldik ve Ekonomik koordinasyon kararları aldık. Yakında bu kararları meclise getireceğiz. Hedefimiz pastayı büyütüp adilce paylaşan bir ekonomi.

GÜBREDE KDV KALKACAK

Son 14 yılda Türkiye’de her alanda olduğu gibi tarımda da önemli çalışmalar yapıldı. Fiyatlarda çiftçimizin aleyhine bir gelişme olursa Tarım Bakanımız hemen gerekli önlemi alacaktır. Bu dönemde çifitçiye verdiğimiz desteklerde değişikliğe gidiyoruz. Çiftçimizin ihtiyaçlarını geliştirmeye başlayacağız. Gübrede KDV’yi ortadan kaldırıyoruz. Amonyum Nitrat’ı yasakladık biliyorsunuz bu hain terör örgütü insanları öldürmek için kullandı.

TÜRKİYE’NİN BÜYÜMESİNİ ENGELLEYEMEZSİNİZ

Diğer değinmek istediğim konu ekonomik büyümedir. Türkiye kesintisiz büyümeye devam ediyor. Türkiye ekonomisi kırılgandır diyenlere selam olsun. Yapacağınız her türlü alavare dalavare Türkiye’nin büyümesini engelleyemez. AB ülkeleri eksi büyümede, Amerika büyümüyor. Bütün vatandaşlarımız rahat olsun Türkiye’nin önünde aydınlık bir gelecek var. Bu gelişmeyi durdurmak isteyen iç ve dış güçler önümüze terör belasını sokuyor.

GSS BORCUNDA MAĞDURİYETİ GİDERECEĞİZ

Sosyal güvenlik alanında da köklü düzenlemeler yapıyoruz. Genel Sağlık Sigortası nedeniyle mağduriyetler yaşanıyor. Gelir testi yüzünden, bir takım borçlar çıkarılıyor. Yaşlı, engelli bakım aylığı gibi ödemeler kesiliyor. Bu şikayetler bolca geliyor. Bunu ortadan kaldıracak, yeni bir düzenlemeyi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız yapıyor, bunu da Meclis’e getireceğiz. Biz vatandaş mutluysa varız, vatandaşımız mutlu değilse bizim hükümet olmamızın ne anlamı var?”

EZBER BOZAN DÜZENLEMELER YAPACAĞIZ

Burada üreten, yatırım yapan, ihracatı artıran bir ekonomi gerçekleştireceğiz. Yatırım ortamının iyileştirilmesiyle ilgili ezber bozan düzenlemeler yapıyoruz. Yatırımcının ayağına resmen turkuaz halı seriyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başbakan Yıldırım’dan müjde üstüne müjde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin