Başkan Özyiğit Sporcu Ordusunu Kuruyor.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, belediye ana hizmetleri, sosyal belediyecilik, eğitim seferberliği derken şimdi de sporcu ordusunu kurma hazırlığına başladı.

 

Başkan Özyiğit, Yenişehir belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren tüm spor branşlarını da, yeni kurulan Yenişehir Gençlik Kulübü çatısı altında topladı.

 

 

MERSİN İDMAN YURDU’NUN ESKİ ŞÖHRET
İSİMLERİNDEN KALECİ İBRAHİM ÖNENÇ’E GÖREV
Başkan Özyiğit, önem verdiği sporcu ordusunun başına, Mersin İdman Yurdunda 10 yıl kalecilik, süper ligde de birçok ünlü teknik direktörün yardımcılığını yapan Kaptan İbrahim’i getirdi.
Kaptan İbrahim , kendisiyle ve Yenişehir sporu ile ilgili gelişmeleri A.Vahap Şehitoğlu’na anlattı.
“Kaptan İbrahim, Yenişehir Kulübü ve belediyenin tüm spor tesislerin sevk ve idaresinde görev yapacak. Kaptan İbrahim, Başkan Özyiğit’in sporcu ve spora verdiği değeri ve spora olan aşkını gördüğü ve bildiği için verilen görevi severek ve benimseyerek üstlendiğini” söyledi.

 

‘Abdullah Başkanımın bu denli sporu sevmesi, gönül vermesi, benim görev yapma şevkime tavan yaptırdı’ diyen Kaptan İbrahim, kendisinin tüm spor branşlarının başına getirildiğini ayrıca belediyenin spor tesislerinden de sorumlu olacağını söyledi.
Kaptan İbrahim, ‘Başkanımla birlikte, alt yapısı ve tesisleriyle Yenişehir’de her dalda sporu zirveye taşıyacağız’ dedi.
Mersin İdman Yurdu eski kalecisi ve Kaptanı İbrahim Önenç’in Yenişehir sporunun yönetiminde önemli görev üstlenmesi, Mersin spor camiasında da olumlu karşılandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Özyiğit Sporcu Ordusunu Kuruyor.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin