featured

Belma Kuvancı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belma Kuvancı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Uzun yıllar Türkiye siyasetinde etkili isim haline gelen iş kadını Belma Kuvancı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kuvancı mesajında ; 26 Ağustos 1922’de Büyük Taarruz ile zafer işaretinin verildiği ve tarihimizin altın sayfalarındaki yerini alan 30 Ağustos Zaferi, bu topraklardaki bin yıllık varlığımızın perçinlendiği bir kahramanlık abidesidir.

22 gündüz, 22 gece devam eden Sakarya Meydan Muharebesi’nde verilen şanlı savunma mücadelesinden bir yıl sonra 26 Ağustos 1922’de milletimiz kadını, erkeği, genci, yaşlısı birlikte özgürlüğe ve kurtuluşa doğru yürümüştür.

Milletimiz bu zaferle, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş, bağımsızlık ve hürriyetinden hiçbir şekilde ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Bizler de bugün millet olarak bu müstesna zaferi en güzel şekilde yaşamayı ve yaşatmayı kendimize daima bir borç biliyoruz ve şartlar ne olursa olsun her Zafer Bayramı’nda istiklalimizi muhafaza etmenin onurunu ve sevincini yaşıyoruz.

Atalarımızın canlarıyla, kanlarıyla vatan yaptıkları bu toprakların mirasçısı olarak milletimize daha güzel imkânlar sunmak için var gücümüzle çalışarak geleceğe umutla bakıyor, güvenle yolumuza devam ediyoruz.

Büyük bir coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyor; aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını en içten duygularımla kutluyorum.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belma Kuvancı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin