featured

BU BAŞKAN GENÇLERİ SEVİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GENÇLERE METRO SÖZÜ

BÜROKRASİYE İŞ YAPTIRMAK DEVEYE HENDEK ATLATMAKTAN ZOR

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer gençlerle buluşmasında, Mersin’de öğrencilerin belediye otobüsüne 5 yıldır 1 liraya bindiğini belirterek “Bu başkan gençleri çok seviyor. Vahap Seçer gençleri çok seviyor” dedi. Gençlere “metroyu tamamlayacağız” sözü veren Vahap Seçer, “Bu dönem öyle şeyler yaşadık ki… Bu bakanlıklarda, bürokraside iş bitirmek deveye hendek atlatmaktan daha zor. Biz de sıkılıyoruz, sıkışıyoruz ama şikayet etmeden bu hizmetleri sizin için yapacağız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediye bünyesindeki eğitim öğretimi destekleme kurs merkezlerinde ücretsiz YKS’ye hazırlık eğitim alan gençler arasında düzenlenen bilgi yarışmasına katıldı.
Yarışma öncesinde gençlere seslenen Başkan Seçer, “Belediye demek bir kentin her şeyi demek. Hele hele büyükşehir belediyeleri bütçelerini istedikleri alanlara ayırabilirler. Örneğin Mersin Büyükşehir Belediyesi. Bu başkan gençleri çok seviyor. Vahap Seçer gençleri çok seviyor. Diyor ki önemli bir bütçeyi gençlere ayıralım. Çocukları bir başka seviyor. Çocuklara ayıralım. Kadınlara sevgi duyuyor, saygı duyuyor. Kadınlar baş tacımız. Onun için kadınlar için önemli bütçe ayırıyoruz. Ama her şeyin temeli eğitim. Onun için eğitimde var Mersin Büyükşehir Belediyesi” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİ 1 LİRAYA OTOBÜSE BİNİYOR

2019 yılında göreve başladığında belediye otobüslerinde öğrenci ücretinin 1 lira 25 kuruş olduğunu hatırlatan Başkan Seçer, “İlk toplantıda dedim ki 1 TL olsun. Birinci dönemimde 1 TL’yi geçmeyecek diye de söz verdim. Mazot fiyatları artmış, çalışanların maaşları artmış, otobüs fiyatları artmış, yedek parça fiyatları artmış… Bu benim Mersin gençliğine bir hediyemdir dedim. Bütçeyi başka yerden kıstık sizin cebinize aktardık” dedi.

“47 KİLOMETRELİK RAYLI SİSTEM PROJESİ HAZIRLADIK”

5 yıl içinde 272 yeni otobüsü kente kazandırdıklarını söyleyen Vahap Seçer, “1 TL’ye wifi hizmetli, güvenli, konforlu seyahat. Bir de metronun sözünü veriyorum. Temelini attık, başladık. Sıkıntılar yaşıyoruz. Siz siyasilere çok kulak kabartmayın. Biz böyle didişiriz. Oy uğruna birbirlerinin hizmetini engellerler. Bazen tek taraflı olur. Vahap Seçer, Mersin’e hizmet etmek istiyor. Mersin’de metro, raylı sistemler dönemini başlatmak istiyor. Yeraltı metrosunun temelini attı. Fuar alanı, Üniversite Caddesi, üniversite 11 km’lik tramvayın projesini onaylattı bakanlıktan. Hazır bekliyor. Vahap Seçer boş durmuyor. Vahap Seçer çalışıyor. 47 km raylı sistemler. Sizler için hazırladık” ifadelerini kullandı.

“MERSİN ÖĞRENCİ KENTİ OLACAK”

Salondaki gençlere, belediyenin sahilde hizmete açtığı Adres Okuma Salonundan yararlanmalarını öneren Başkan Seçer, “Adres Okuma Salonunu biliyor musunuz? Dünyanın en güzel okuma salonu. Akdeniz’e nazır. Lebi derya. Bir tane daha yapacağız. Şu bakanlıktan şu imzayı hayırlısıyla alabilseydik. Ya bu dönem öyle şeyler yaşadık ki. Bu bakanlıklarda, bürokraside iş bitirmek deveye hendek atlatmaktan daha zor. Biliyorsunuz deve hendeği gördü mü çöker. Vallahi ondan daha zor. Biz de sıkılıyoruz, sıkışıyoruz ama şikayet etmeden bu hizmetleri sizin için yapacağız. Mersin öğrenci kenti olmaya yolunda hızla ilerliyor. Biz de sizlere katkımızı sunacağız” dedi.
HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BU BAŞKAN GENÇLERİ SEVİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin