featured

Burcu Köksal: “Hızlı tren yapacağız derken, elimizdeki tren seferleri de iptal oldu”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Köksal: “Hızlı tren yapacağız derken, elimizdeki tren seferleri de iptal oldu”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Meclis Genel Kurulu’nda Afyonkarahisarlıların sorunlarını gündeme getirdi.

AFYONKARAHİSAR – 03.06.2022 – Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Meclis Genel Kurulu’nda Afyonkarahisarlıların sorunlarını gündeme getirdi.

HIZLI TRENDEN GEÇTİK, MEVCUT TREN SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ! YILLARDIR GERİ GETİRİLMİYOR…

Yılan hikayesine dönen hızlı tren yapımının yıllardır bitirilemediğini kaydeden Milletvekili Köksal, “Afyonkarahisar’dan günde 3 tane tren İstanbul’a sefer yapıyordu; Pamukkale, Meram, İç Anadolu Mavi. Afyon Garı ana baba günü gibi olurdu. Hemşehrilerim, gurbettekiler, öğrenciler bayramda, seyranda ekonomik bir şekilde Afyonkarahisar’a, köyüne, kasabasına, ilçesine gelirdi. Bu seferler iptal edildi ve hâlâ, yıllardır geri getirilmedi. Özellikle akaryakıt zamlarından sonra millet zaten seyahat edemiyor, bir de tren seferleri olmayınca hemşehrilerimin mağduriyeti artıyor. Hızlı treni hâlâ bitiremediniz, elinize, yüzünüze, gözünüze bulaştırdınız. O yetmediği gibi, elimizdeki tren seferlerini iptal edip yıllardır geri getirmediğiniz için hemşehrilerimin mağduriyeti devam ediyor.” dedi.

2019 YILINDA KURASI ÇEKİLEN TOKİ’LER HALA YAPILMADI?

Gökçe Mahallesi’nde yer alan TOKİ’lerin yıllardır yapılmadığını dile getiren Köksal, “Afyonkarahisar’da 2019’da kurası çekilen Gökçe Mahallesi’ndeki TOKİ’ler hâlâ, üç yıldır yapılmadı. Bu insanlar Küçükçobanlı TOKİ’lerde hak sahibiyken orası zaten Gökçe Mahallesi’ne kaydırıldı. Dar gelirli insanlar ev sahibi olma umuduyla yıllardır bekliyor ama TOKİ’den ses seda çıkmıyor.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Burcu Köksal: “Hızlı tren yapacağız derken, elimizdeki tren seferleri de iptal oldu”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin