featured

Canımızı Kime Emanet Edeceğiz ?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın yaşandığı yer Mersin Şehir Hastanesi…

 

Dün 68 yaşındaki annesini merdivenlerden düşmesi sebebiyle Mersin Şehir Hastanesi’ne  getiren Burcu Ü. röntgen çektirmek üzere röntgen odasına geldiğinde görevlinin telefon ile konuştuğunu fark edip ve görevli telefon konuşmasına devam edebilmesi için “İçeride temizlik yapılacak !” gibi kendi menfaatleri doğrultusunda yalan söyleyerek Burcu Ü. ve annesini dışarıya çıkmalarını söyledi.

 

Görevlinin söylediği bu yalan üzerine 68 yaşındaki vatandaşımız dakikalarca ağrılar içerisinde belki de hiç yapılmayacak bir temizliği sırf görevlinin telefon görüşmesinin bitmesi uğruna bekledi.

 

Olay ile ilgili Burcu Ü. ‘nün yaptığı açıklamada;

68 yaşındaki annemi merdivenlerden düşmesi sonucu mersin şehir Hastanesi’ne götürdüm. Doktor röntgen istedi röntgen odası önünde bekleyen hasta yoktu içeri girdim 1 tane röntgen çekme görevlisi telefon ile konuşuyordu. Bana şuan hasta alamam içeride temizlik yapılacak dedi. Bende saygı duyarak çıktım ama ne hikmetse içeride temizlik görevlileri göremedim. Beklerken de gelen olmadı temizliğin bitmesini bekliyoruz hasta annem ile daha sonrası başka bir hasta geldi içeriye bakmasını söyledim. Giren hasta çıkmadı oradaki güvenliğe gidip şikâyetimi anlattım. Bunun üzerine güvenlik röntgen odasına girip baktığında bana şu cevabı verdi “Temizlik görevlileri yok, girip filminizi çektirebilirsiniz”. Ben tekrar susup içeri annemle girdiğimde orada çalışan görevli röntgen çekilme esnasında gülerek telefon görüşmesine devam ediyordu. Şehir hastanesini telefon ile aradım şikâyet oluşturmak için şikâyet almıyoruz, 184 sağlık Bakanlığını aramamı söyledi, bende 184 aradım aldığım cevap şu belli bir süre sadece Corona şikâyetleri alıyoruz.

diyerek olay ile ilgili şikayet dahi oluşturamadıklarını belirtti.

 

Şimdi tekrar sormak istiyoruz; “Biz canımızı kime emanet edeceğiz…” ?

 

Olayın mensubu olan kişiye bir an önce gerekli uyarıların yapılarak hak ettiği yaptırımın uygulanmasını talep ediyoruz.

 GHA/Mersin

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Canımızı Kime Emanet Edeceğiz ?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin