featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Çevre dostu “Sürdürülebilir” bir ofise geçiş akımı yükseliyor

Çevre dostu “Sürdürülebilir” bir ofise geçiş akımı yükseliyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre dostu “Sürdürülebilir” bir ofise geçiş akımı yükseliyor

Malzemelerin çevresel etkisi, çalışanlar, işverenler ve tasarımcılar için giderek daha önemli hale geliyor. Ofisleriniz ve tüm alanlarınız için satın aldığınız her ürünün çevreyi olumsuz etkilemeyecek şekilde özenle seçilmesi anlamına gelmekte olan “Çevre dostu olma” kavramı 2022 yılının en trend başlığı. Sağlıklı bir gezegeni korumak, güzel bir iş yeri tasarlamak kadar önemlidir; bu nedenle, sürdürülebilir malzemelerden ürünler kullanan ve karbon nötr olan Fales Akustik ile tanışın…

Gürültünün azaltılması için “Hacim Akustiği” ile tanışın… Sürdürülebilirlik bir öncelikten öte artık zorunluluk…

Malzemelerin çevresel etkisi, çalışanlar, işverenler ve tasarımcılar için giderek daha önemli hale geliyor. Ofisleriniz ve tüm alanlarınız için satın aldığınız her ürünün çevreyi olumsuz etkilemeyecek şekilde özenle seçilmesi anlamına gelmekte olan “Çevre dostu olma” kavramı 2022 yılının en trend başlığı.

Sağlıklı bir gezegeni korumak, güzel bir iş yeri tasarlamak kadar önemlidir; bu nedenle, sürdürülebilir malzemelerden ürünler kullanan ve karbon nötr olan, çevreye duyarlı bir üretici olarak Fales Akustik için “sürdürülebilirlik” çok önemli.

 

OFİSLER “HACİM AKUSTİĞİ” ÜRÜNLERİ İLE TANIŞIYORLAR

Fales Akustik Çözümler Marka Yöneticisi Gülden Şenolan, “Açık ve dönüştürülebilir ofislerde gürültü kaçınılmazdır ancak gürültü hacim akustiği çözümleri ile kontrol edilebilir. Çok fazla gürültü olduğunda, insanların konsantre olması ve üretken olması oldukça zordur. Açık ofis ortamlarında çalışmayı zorlaştıran ses, gürültü problemleri çıkış noktamız diyebiliriz. Biz açık ofislerde en büyük sorunun akustik problem olduğunu gördük ve bu sorunları ortadan kaldırmak için keçe malzeme kullanılarak akustik ürünler tasarlamaya ve sonra da üretmeye başladık. Çağımızda akustik konusunun “profesyonel” olarak ele alınması gerekliliği artık kurum ve kuruluşlar tarafından da kabul gördü. Ofislerdeki gürültüyü kontrol etme konusu çağımızın en önemli konularından biri haline geldi. Ülkemizde de kurumlar, kuruluşlar, hastaneler, AVM’ler ve sayısız sektörde sayıları pandemide dahi artan çok farklı sektörlerden ofisler “Hacim akustiği” ürünleri ile tanışıyorlar. Ofis ortamlarının en büyük dezavantajı olan ‘gürültü’yü engellemek için çözümlerimize ulaşıyorlar” dedi.

“ÇEVRE VE ÇALIŞAN DOSTU BİR OFİS” BAĞLILIĞI ARTIRIYOR

Gürültüyü ve yankıyı engelleyen hacim akustiği ürünlerimiz ile Fales olarak hem kullanışlı hem de renkli koleksiyonuyla birçok seçeneği sunduklarına dikkat çeken Gülden Şenolan, “Fales olarak 20 farklı formda, 17 farklı renkte üretilen ürünlerimiz ile tavan, duvar ve masa arası seperasyon seçenekleri ile alanlarda akustik ses düzenini sağlayarak, yankı ve gürültüden uzaklaşmayı sağlı sessiz bir çalışma ortamı yaratmada önemli bir rol oynuyoruz. Akustik bölmeler gibi ses emici malzemeler ile bir odanın sessizleşmesine yardımcı oluyor, “Çevre ve çalışan dostu bir ofis”i sürdürülebilir malzemelerin kullanımı ile kuruyoruz. Çalışma alanlarında çalışanlara kişisel alan yaratmak adına masa arası seperasyon ürünlerimiz mevcut. Ayrıca ayaklı seperasyon olarak da kullanılan ürünlerimiz ile ofislerde gizlilik sağlıyoruz. Tavan ve duvarda kullanılan ürünlerimiz ile de alanlarınızda akustik ses düzenini sağlamak, yankı ve gürültüden uzaklaşmak mümkün. Fales Akustik Çözümler olarak kurulduğumuz günden itibaren tecrübeli ekibi ile birçok büyük projeye imza atmış bir firmayız. Projelerimiz ile sektör liderleri arasında yer alıyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çevre dostu “Sürdürülebilir” bir ofise geçiş akımı yükseliyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin