featured

Çocukları kandırıp dağa kaçıran PKK yandaşı tutuklandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocukları kandırıp dağa kaçıran PKK yandaşı tutuklandı, acılı aile çocuklarına seslendi.

Mersin’de çocukları kandırıp dağa kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alınan HDP Toroslar eski ilçe başkanı ve şu anda Demokratik Bölgeler Partisi Mersin İl Temsilcisi M.İ, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüphelenin en son 15 yaşındaki bir kız çocuğunu dağa kaçırdığı tespit edilirken, aile çocuklarına seslenerek, “Geri dön” çağrısı yaptı.

4 gün önce 15 yaşındaki kızları kaçırılarak dağa götürülen anne Ş.K, “Rojin kızım neredesin geri gel, hastasın,15 yaşındasın. Astım hastasısın, kim kandırmış kızım korkma eve gel anneciğim. Seni bekliyoruz” dedi.

Baba İ.K. ise kızının daha 15 yaşında olduğunu belirterek, “Astım hastası olduğu için günde 2-3 kere makineye bağlanıyor. Yüksek dozlu astım ve bronşiti var. Kızımı kandırıp evden götürdüler. 4 gündür kızım yok. Onun gelmesini istiyoruz. Benim kızım küçüktür, hastadır. Benim kızımın hayalleri vardı. Bekliyoruz, kızımızı istiyoruz. Neredeysen kızım gel, seni bekliyoruz, seni seviyoruz. Devletimiz bizim arkamızdadır. Kızımızı seviyoruz, eve dönmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocukları kandırıp dağa kaçıran PKK yandaşı tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin