featured

Devlet Bahçeli: “Dünya birleşmiş ve karşımıza geçmiş ancak Türk milletine sökmemiştir”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara’da yaptığı açıklamada,”Yurt içi ve yurt dışında yaşayan aziz vatandaşlarımızın katılımıyla kesin olmayan sonuçlara göre Sayın Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilmiştir” dedi.

Quote Message: İstikrar ve güvenliğimiz, iç barış ve huzur ortamımız sandıkta müdafaa edilmiş, hamdolsun ülkemizin önü ardına kadar açılmıştır. Milletimiz iftira ve inkar siyasetine prim vermemiştir. Milletimiz yalan ve yıkım simsarlarına itibar etmemiştir. Milli geleceğimizin zillete değil zafere müstahak olduğu da tescillenmiştir. Dünya birleşmiş ve karşımıza geçmiş, ancak Türk milletine sökmemiştir. Küresel lobiler, kulisler çıkarcılar, eyyamcılar, entrikacılar, provokatörler, kirli örgütler, sermaye çevreleri, tefeciler, bankerler, ABD’sinden AB’sine kadar tüm ülkeler zilletin fermanını okumuş fakat Çanakkale ruhunu, milli mücadele duruşunu, Cumhur’un haysiyetle perçinleşmiş ufkunu aşamamışlardır. from Devlet Bahçeli MHP Genel Başkanı

İstikrar ve güvenliğimiz, iç barış ve huzur ortamımız sandıkta müdafaa edilmiş, hamdolsun ülkemizin önü ardına kadar açılmıştır. Milletimiz iftira ve inkar siyasetine prim vermemiştir. Milletimiz yalan ve yıkım simsarlarına itibar etmemiştir. Milli geleceğimizin zillete değil zafere müstahak olduğu da tescillenmiştir. Dünya birleşmiş ve karşımıza geçmiş, ancak Türk milletine sökmemiştir. Küresel lobiler, kulisler çıkarcılar, eyyamcılar, entrikacılar, provokatörler, kirli örgütler, sermaye çevreleri, tefeciler, bankerler, ABD’sinden AB’sine kadar tüm ülkeler zilletin fermanını okumuş fakat Çanakkale ruhunu, milli mücadele duruşunu, Cumhur’un haysiyetle perçinleşmiş ufkunu aşamamışlardır.

Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı

@mhp

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Devlet Bahçeli: “Dünya birleşmiş ve karşımıza geçmiş ancak Türk milletine sökmemiştir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin