featured

DÜNYA TİCARET VE KALKINDIRMA DERNEĞİ’NİN YENİ BÖLGE TEMSİLCİLİKLERİNİN AÇILMASI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DÜNYA TİCARET VE KALKINDIRMA DERNEĞİ’NİN YENİ BÖLGE TEMSİLCİLİKLERİNİN AÇILMASI

DÜNYA TİCARET VE KALKINDIRMA DERNEĞİ BAŞKANI SAYIN ALİ GENÇ:
​Ülkemiz ekonomisine tüm gücüyle ve üyeleriyle katkıda bulunmaya çalışan Derneğimiz, yeni açılan Ege Bölge Temsilciliği Şube Başkanlığı’na İlker KARA Beyefendi Atanmıştır
Ülke çapında iş dünyamıza destek olma kapasitesini artırarak ve ülkemiz ile diğer ülkeler arasındaki işbirliğini geliştirerek, dünya ticaretini kolaylaştırmak ve ticaret kapasitesini yükseltmek konusunda hepimizi sevindirici bir adım atmıştır. Aramıza yeni katılan değerli çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyor, ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

DÜNYA TİCARET VE KALKINDIRMA DERNEĞİ EGE BÖLGE BAŞKANI İLKER KARA:
Sayın Dernek Genel Başkanımız Ali GENÇ Bey’e güzel temennileri ve temsilciliğimizin açılışından faaliyetine kadar her aşamada bizlere verdiği destek için teşekkürlerimi sunarım. Bizler de hem Derneğimiz adına hem de ülkemiz için önemli olan bu görevde, gerek ithalat gerekse ihracatçılarımızı ve girişimcilerimizi destekleyerek, ülkemiz rekabet gücünü artırarak, uluslararası ticari işbirliğini geliştirerek, ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak için aktif olarak çalışacağız.
İçinde bulunduğumuz dinamik uluslararası ticaret ortamında, hızla değişen teknolojik gelişmeler de dikkate alındığında, ülkemizin de bu küresel gelişmelere hızlıca adapte olması ve sürdürülebilir uluslararası ticari işbirliğinin sağlanması önem arz etmektedir.
Temsilciliğimiz olarak, gerek üyelerimiz ve gerekse merkez ile birlik ve dayanışmayı gerçekleştirerek, ülkemizin kalkınması ve dolayısıyla ülkemiz vatandaşlarına istihdam sağlanması için gerekli çalışmaları yapmaktan ve projelerimizle ülkemize hizmet etmekten duyacağımız mutluluk ve gurur büyüktür. Derneğimiz ve tüm ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DÜNYA TİCARET VE KALKINDIRMA DERNEĞİ’NİN YENİ BÖLGE TEMSİLCİLİKLERİNİN AÇILMASI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin