featured

“Elinizi vicdanınıza koyun, tercihinizi yapın”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Elinizi vicdanınıza koyun, tercihinizi yapın”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bir belediye başkanının topluma yapacağı en büyük kötülüğün o şehri siyaseten bölmek olacağını belirterek her türlü ayrımcılığı reddettiklerini söyledi. Seçer, “Vatandaşlarımın da sandığa giderken elini vicdanına koyup başkan 5 yıldır ne yaptı, kime nasıl davrandı, ne hizmet yaptı, Mersinlilere ne yarar sağladı, şehre ne yarar sağladı? Bunu düşünerek tercih yapmasını sterim” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sivil toplum örgütleriyle buluşmalar kapsamında sulama birlikleri ve tarım kooperatifleri yöneticileriyle bir araya geldi.
İkinci dönemde tarıma ayırdıkları bütçeyi ayıracaklarını kaydeden Vahap Seçer, “Mersin Büyükşehir Belediyesi güçlü bir belediyedir. Bizim gelirimiz iyidir Allah bereket versin. Mersin üreten bir kent. Param yok yolunuzu yapamadım, param yok destek olamadım lafını benden duymadınız, duymayacaksınız. Çok şükür paramız da var mali tablomuz da çok çok iyi. Kredi derecelendirme kuruluşlarında puanımız ülke puanından daha iyi. Biz mali disiplini sağlamışız. Önemli olan kaynakları doğru kullanmak, israf yapmamak. Makul olan neyse, gerekli olan neyse onu yapacağız bu konuda müsterih olun” ifadelerini kullandı.

“MERSİN’DEN ÖNEMLİ BİR MESAJ VERECEĞİZ”

5 yıldır her kesime, her ilçeye eşit hizmet götürdüklerine vurgu yapan Vahap Seçer şunları söyledi:
“Ben partimle onur duyan, gurur duyan bir insanım çünkü ben Atatürkçü bir insanım. Ama bütün vatandaşlarımın dünya görüşüne de saygılıyım. Hangi partiden olursa olsun. Biz biriz, biz bir aileyiz. Bana oy veren de sağ olsun vermeyen de. Benim partililerim de sağ olsun başka partilere gönül veren vatandaşlarım da sağ olsun. Belediyecilik ideolojik olarak yapılmaz. Yaptığınız zaman halkı bölersiniz. Bir belediye başkanının topluma, halka yapacağı en büyük kötülük o şehri siyaseten bölmektir. Sizlerin de vatandaşlarımın da sandığa giderken elini vicdanına koyup başkan 5 yıldır ne yaptı, kime nasıl davrandı, ne hizmet yaptı, Mersinlilere ne yarar sağladı, şehre ne yarar sağladı? Bunu düşünerek oy tercih yapmasının isterim. Biz bu ülkenin kalkınması, birliği, beraberliği için çalışıyoruz. Siyasiler olarak birbirimizle siyasi kavga yaparız ama vatandaşımıza kin beslemeyiz. Mersin halkına güveniyorum. Mersin’den önemli bir mesaj vereceğiz. Ayrımcılığın ortadan kalkması, adalet, hizmetin eşit gitmesi şu an ülkemizin ihtiyaç duyduğu, birinci sıradaki konu. Ayrımcılık. Reddediyoruz. İnsanları öteki yapma. Reddediyorum ben bunu. Başımıza ne geliyorsa bu ayrımcılık, kavga yüzünden geliyor. Hiçbirimiz istemiyoruz.”

Muharrem Çağatay/Mersin

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Elinizi vicdanınıza koyun, tercihinizi yapın”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin