featured

Emekli promosyon ödemeleri 8 bin TLyi aştı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emekli promosyon ödemeleri 8 bin TLyi aştı!

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar, 14 milyon emekli tarafından yakından takip ediliyor. Zamlı emekli maaşlarının ödenmesinin ardından Denizbank, Akbank, ING Bank, Yapı Kredi, Garanti BBVA, Halkbank, İş Bankası, QNB Finansbank, TEB, Türkiye Finans, Vakıfbank ve Ziraat Bankasının emekli maaşı banka promosyonu yarışı sürüyor. Temmuz zammı ile maaşlarına yüzde 42,35 oranında artış yapılan emeklilerin gözü “”Hangi banka ne kadar, kaç TL promosyon ödemesi veriyor?” sorusuna çevrildi. Emeklilerin yüzünü güldüren en yüksek emekli promosyon ödemesi 8 bin 250 TLyi buldu. İşte, 2022 Emekli promosyonu veren bankalar…
EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞI VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Müşterilerini rakiplere kaptırmak istemeyen bankalar 3 yıllık sözleşme karşılığında 7 bin 500 TLye varan emekli promosyonu imkânı sunuyor. Yeni sözleşme rakamlarının güncellenmesiyle ortaya çıkan yaklaşık 2 bin liralık fark da bankaların bildirimine göre hesaplara yatırılacak.

EMEKLİ MAAŞI BAŞKA BANKAYA NASIL TAŞINIR?

Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresini dolduranlar ve ya yeni emekli olanlar, diledikleri bankaya başvuru yaparak maaşlarını taşıyabiliyorlar. Maaşlarını taşımak isteyen emeklilerin bankaya bildirimde bulunulması gerekiyor. Bu bildirim bankaların şubelerinden veya e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emekli promosyon ödemeleri 8 bin TLyi aştı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin