featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Emeklilere Uygun Faizle Kredi

Emeklilere Uygun Faizle Kredi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emekliye Müjde! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 50.000 TL verecek Ziraat Vakıf ve Halkbank’tan emekliye müjde var. Tüm emeklilere 50.000 TL’lik nakit destek verilecek.
Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emekliye müjde verdi. Emekli maaşını 3 Kamu Bankası’ndan birine taşıyan vatandaşlara hem promosyon var hem de 50.000 TL nakit destek ödemesi. Sadece emekliye özel kredi paketleri hazırlayan devlet bankaları, 36 aya kadar vade seçenekleri de sunuyor. Uzun vadeli ve düşük faizli emekli kredisi kullanmak isteyenler kamu bankalarının bu kampanyasını kaçırmasın.

Emekli maaşını Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’a taşıyan emekliler için sürprizler bitmiyor. Kamu bankaları emekliye özel promosyon ücretlerinin yanında emekli kredisi kampanyaları da hazırladı. Sadece 2 dakika içinde milyonlarca emekliye ödeme yapan kamu bankaları düşük faizli kredi desteğini en uygun faiz oranları ile veriyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ın yeni Kredi paketlerine geçtim detaylar belli oldu. 3 kamu bankasından emekliye yönelik sunulan yeni kampanyanın detayları haberimizde…

EMEKLİYE ÖZEL YENİ KREDİ PAKETLERİ
Ziraat Vakıf ve Halkbank tarafından sadece emekliye özel kredi paketleri Hazırlandı. Emekli maaşını 3 devlet Bankasından birine Taşıyan SSK bağ-kur ve memur emeklisi vatandaşlar başvuru yapmaları durumunda en uygun faiz oranı ile kredi kullanma fırsatına sahip olacak. Emekli kredisi paketleri 50.000 TL limitli olarak Hazırlandı. Düşük faiz oranı veren bankalar aynı zamanda 36 aya kadar da uzun vade seçenekleri sunuyor.

TEK ŞART EMEKLİ MAAŞINI TAŞIMAK
Ziraat Vakıf ve Halkbank tarafından emeklilerde aranan tek sert ise emekli maaşını taşımak. 3 yıllığına kamu bankalarından birine emekli maaşını taşıyan emekliler 50.000 TL krediyi anında almanın yanında aynı zamanda promosyon desteği de alabiliyor. Yani emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyanlar çifte

kazanç elde ediyor.2 DAKİKADA NAKİT DESTEK OLMAYI İSTİYOR
Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından sağlanan düşük faizli emekli kredisi kampanyaları sadece 2 dakika içinde onaylanıyor. Beklemeden şubeye gitmeden masraf ödemeden kredi kullanmak isteyen emekliler bu fırsatı satın kaçırmasın. Kampanyaya son katılım tarihi 31 Ocak 2024. Bu tarihe kadar başvuru işlemlerinizi mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile yapabileceğiniz gibi banka şubelerinden de yapabilirsiniz.

Ekonomi Servisi Erhan Arslan

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emeklilere Uygun Faizle Kredi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin