featured

Erdoğan’dan Fatih Erbakan’a Yalan ve Manipülasyon İddialarına Karşı Sert Tepki

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen Kudüs Platformu Konferansı’nda Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Kürecik Radar Üssü hakkındaki ifadelerine tepki gösterdi. Erdoğan, yalan söylemenin, çarpıtmanın ve manipülasyonun siyaset yapmanın doğru olmadığını belirtti ve belge veya delil olmadan iftira atmanın müfteri damgası yemekten kurtulamayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul‘da düzenlene Kudüs Platformu Konferansı’nda açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan‘ın Kürecik Radar Üssü hakkındaki ifadelerine tepki gösterdi.

ERDOĞAN: BU YALANIN HESABINI EBEDİ ALEMDE VERECEKSİNİZ

Her şeyden önce yalanın, Allah’ın ve Resulünün en çok nefret ettiği şey olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erbakan’ın Kürecik iddialarıyla ilgili şunları söyledi: “Şu utanmazlığa bakın. Kürecik’teki radar üssü ile ilgili benzer yalanlara sarıldıklarını görüyoruz. Kürecik’teki radar merkezinin ülkemizin güvenliği dışında hiçbir devletle herhangi bir ilişkisi bağı irtibatı yoktur ve olamaz. Böyle yalan söylemeyin kurtulamazsınız. Bunun hesabını da ebedi alemde vereceksiniz. Yalan, çarpıtma ve manipülasyon üzerinden siyaset yapılmaz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Erbakan'ın Kürecik iddialarına tepki

“KENDİ DEVLETİNE İFTİRA ATARAK SİYASETÇİLİK OYNANMAZ”

Kendi devletine ve milletine iftira atarak da siyasetçilik oynanmaz. Varsa bir belgeniz, deliliniz çıkarırsınız ispat edersiniz. Bunu yapmıyorsanız kusura bakmayın ama müfteri damgası yemekten kurtulamazsınız. Gündeme gelmek uğruna hiç kimsenin Türkiye‘nin Filistin davasındaki örnek duruşuna gölge düşürme lüksü yoktur”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Erbakan'ın Kürecik iddialarına tepki

FATİH ERBAKAN’IN KÜRECİK RADAR ÜSSÜ AÇIKLAMALARI

Yeniden Refah Partisi İran‘dan fırlatılan balistik füzelerin yüzde 90’ının İsrail tarafından tespit edilerek imha edilmesi, Malatya‘daki Kürecik Radar Üssü sayesinde olduğunu iddia etmişti.

Erbakan, seçim öncesi yaptığı bir konuşmasında, “İsrail’i, İran’ın füzelerine karşı korumak üzere Malatya’da Kürecik’te kurulmuş radar üssü var. Bu katil, siyonist İsrail rejimini korumak bize mi kaldı Allah aşkına, kapatalım şu Kürecik Radar Üssü’nü” ifadelerini kullanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan’dan Fatih Erbakan’a Yalan ve Manipülasyon İddialarına Karşı Sert Tepki

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin