Esnaflarımıza sahip çıkalım !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaptığı eğitim projesi ile dikkatleri üzerine çeken Şair ve iş insanı Sait Dervişoğlu yerel esnafı unutmadı.  Dervişoğlu’nun sosyal medya hesabından yayınladığı yerel esnafa destek videosunu rekor sayıda insan  izledi.

Bir süre önce “Ruhumu Mektuplar” adı altında yayınladığı şiir kitabının tüm gelirlerini 2000 tablet hediye ederek uzaktan eğitim gören öğrencilerin hizmetine sunan şair ve iş insanı Sait Dervişoğlu, pandemi nedeniyle büyük sıkıntılar çeken esnafları da unutmadı. Dervişoğlu sosyal medya hesabından yayınladığı video ile yerel esnafa destek olurken, video yaklaşık 500 bin izlenerek büyük yankı uyandırdı.

Yayınladığı video ile özellikle pandemi döneminde ciddi ekonomik sıkıntılar yaşayan , kepenk kapatmak zorunda kalan ve işini kaybeden bir çok esnafın sesi olmaya çalıştığını söyleyen  Dervişoğlu, “  Esnaflar bizim kültürümüzün yapıtaşlarından biridir. Dokunabileceğimiz ve bağ kurabileceğimiz bir mesafededir. Onların bu süreçte yaşadığı gerçekleri bu ülkede yaşayan bir insan olarak gözardı edemezdim. Bende onların bu sıkıntılarına ortak olmak istedim ve sosyal medya hesabım aracılığı ile topluma bir çağrıda bulundum. Müthiş geri dönüşümler oldu. Rekor sayıda insan bu videoyu izledi. İnsanımızın duyarlılığına teşekkür ediyorum. “ dedi.

 

Video Link:

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Esnaflarımıza sahip çıkalım !

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin