featured

Fatih Küpeli: ”28 Mayıs’ta Tarafınızı Seçin; Ya Özgürlük, Ya Zillet!”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Avşarlar Derneği Genel Başkan yardımcısı Fatih Küpeli çağrıda bulundu. ”28 Mayıs’ta Tarafınızı Seçin; Ya Özgürlük, Ya Zillet!”.

Haçlı/Siyonist ittifakı Ortadoğu’yu kontrol altına aldım, Planlarım tuttu diye sevinirken Haçlı/Siyonist ittifakı’nın planlarını bozacak bir Lider doğdu!

O lider’in adı; Recep Tayyip ERDOĞAN..!
Planlarının bozulan Haçlı/Siyonist ittifakı, Erdoğan’ı devirmek için PKK’nın terör eylemlerini artırmasını istedi,
Gezi Parkı Olaylarını Başlattı,
17-25 Aralık darbe girişimi,
6-7 Ekim olayları,
DAEŞ ile PKK’nın canlı bomba terör faaliyetleri!
ve son olarak 15 Temmuz’da askeriyenin içine yerleştirdikleri FETÖ’cü vatan hainleri ile yaptıkları darbe!
Erdoğan’ın çağrısıyla kahraman milletimiz meydanlara çıkıp kendilerini tankların, silahların önüne siper etti ve planları yine bozuldu!
Merhum Erbakan Hoca’nın dediği gibi: ”Bir milletin asıl gücü; topu, tüfeği yahut tankı değil imanlı ve inançlı gençliğidir.”
Toplar, Tüfekler, Tanklar iman dolu yürekleri yenemedi!

Bugün ise tankla, tüfekle deviremediği Erdoğan’ı sağdan-soldan satılmışları bir araya getirerek Erdoğan’ın karşısına dikti. Planlar üstün planlar yapıp, Ekonomik olarak büyüyen ülkemizin ekonomisini speküle etmeye çalıştı. Büyüyen ülkemizin büyümesini durdurmak için kredi derecelendirme kuruluşları kredi notunu düşürürken, Batan Yunanistan’ın kredi notunu yükseltti. Doları speküle edip Merkez Bankasının faizi arttırmasını istedi.

Çanakkale’de bir kuru ekmek ve ayağındaki yırtık ayakkabısı ile canı pahasına vatanını savunan bir milleti, ekonomik operasyonlarla, açlık ve yoklukla hizaya getirmeye çalışıyorlar. Hangi tarihte görülmüş bu aziz milletin teslim olduğu?
Sağdan-Soldan satılmış güruh daha iktidara gelmeden yapılan yatırımları durduracaklarını ve Katil Demirtaş’ı çıkaracaklarını vaad ettiler.

Plan belli 21 yılda dünya sahnesine çıkan ülkemizi o sahneden düşürüp Haçlı/Siyonist ittifakının karşısında el-pençe durdurmak!
Tarafınızı seçin 28 Mayıs’ta Ya Özgürlük, Ya Zillet! Haçlı/Siyonist ittifakının kurmuş olduğu oyunlara düşmeyin! Türkiye’nin geleceği, Mazlumların umudu için Reis diyelim..

Fatih Küpeli

4
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Küpeli: ”28 Mayıs’ta Tarafınızı Seçin; Ya Özgürlük, Ya Zillet!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin