featured

Fatime Kübra Gökçek ‘ten Örnek “Misafirperverlik”.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı ve Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, Kilis’i ziyaret ederek AK Parti Kilis İl Başkan Yardımcısı ve Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Fatime Kübra Gökçek başkanlığında Kilis’te gerçekleşen çevre, şehir ve kültür çalışmalarını yerinde incelediler.

Program kapsamında ilk olarak, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde bulunan Dinçel, sonrasında Kilis Belediyesi Konuk evinde belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ardından, atık su arıtma tesisi, millet bahçesi, içme suyu arıtma merkezi, katı atık transfer merkezi, sabunhane binası ve Canbolat Paşa Gençlik Merkezi’nde çalışmalar hakkında incelemeler yaptı.

AK Parti Kilis İl Başkan Yardımcısı Fatime Kübra Gökçek tarafından düzenlenen “Medeniyet Sohbetleri” programında tarihten mimariye, edebiyattan gastronomiye kadar şehrin kültürel hayatına değer katan, fikir üreten kıymetli kanaat önderlerimizle bir araya geldiler. Program sonrası şehirden memnuniyetle ile ayrılan Dinçel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatime Kübra Gökçek’e misafirperverligi için teşekkür etti.

2
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatime Kübra Gökçek ‘ten Örnek “Misafirperverlik”.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin