featured

Gamze Akkuş İlgezdi, Düzce’de taksicilerle bir araya geldi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gamze Akkuş İlgezdi, Düzce’de taksicilerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi Düzce’de taksici esnafı ile bir araya geldi.

Düzceli taksici: Depremden beter sıkıntı çekiyoruz!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi Düzce’de taksici esnafı ile bir araya geldi. Taksiciler, “12 Kasım Depremi döneminden beter sıkıntı çekiyoruz. Kazandığımızı yakıta veriyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi başkanlığında 41 kişilik Milletvekili, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ile Düzce’ye çıkarma yapan CHP heyeti şehrin nabzını tuttu.

Düzce ve tüm ilçelerini gezen CHP heyetine dert yanan Düzceliler, en çok hayat pahalılığından şikayet etti.

“Evime ayda yarım kilo et götürebiliyorum.”

Düzce Merkez’de taksi durağını ziyaret eden CHP’li Akkuş İlgezdi’ye bir taksici, “Burası işlek bir durak, günde 300 lira kazanıyorum. Onu da yakıta veriyorum. Trafik cezası falan gelirse zaten cepten yiyoruz. Eskiden ayda 2 kilo et alabiliyordum şimdi evime yarım kilo et götürebiliyorum” diye konuştu.

Taksici, “Asgari ücrete zam açıkladıkları gün ekmeğin boyutunu yarı yarıya düşürdüler. Sözde zam yapmadılar. 2.5 lira hala ekmek ama gramajı yarıya düştü” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, il il gezerek yurttaşların dertlerini dinlediklerini, halka dokunduklarını aktarırken, taksici, “Bu seçimde kimseden oy istemenize gerek yok. AKP’ye oy verenler ‘elimiz kırılsaydı da oy vermeseydik’ noktasına gelmiş. Biz esnafız görüyoruz, gidiyorlar” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gamze Akkuş İlgezdi, Düzce’de taksicilerle bir araya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin