featured

GHA’dan 2022 Yılının En Başarılı İlçe Belediyesi: “Toroslar Belediyesi”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GHA’dan 2022 Yılının En Başarılı İlçe Belediyesi: Mersin “Toroslar Belediyesi”.

Güncel Haber Ajansı olarak ilçe belediyeleri genelinde yaptığımız araştırmalar ve edindiğimiz bilgiler neticesinde; yapılan projelerin sürdürülebilirliği, toplumun kaynaklarını tüm şeffaflığı ile tamamen toplum için kullanmaktan çekinmeyen ve ekibi ile birlikte tüm kapılarını halka açmanın yanı sıra tam anlamıyla belediye başkanlığından ziyade “halktan birisi” samimiyeti ile hafızalarda uzun süre yer alacak sayın Atsız Afşın Yılmaz ve liyakat dolu ekibine süreç boyunca örnek olacak nitelikte yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyoruz.

Atsız Afşın YILMAZ

Uzun süredir siyasetin içerisinde yer alan ve özellikle Türk Dünyası hakkında ki düşünceleri ile ön plana çıkan sayın Atsız Afşın Yılmaz başarılı siyasi kariyerini 2019 yılında Toroslar Belediye Başkan adayı olmasının ardından; dürüstlüğü, verdiği vaatler neticesindeki iş bitiriciliği, üretkenliği, halkın içinden olması, milliyetçiliği ve adaletli olması gibi bir çok özelliği ile belediye başkanlığı sürecinde bunu kanıtlayarak, Toroslar halkı için güven sağlamıştır.

Üretim ve istihdam konusunda tüm dünyaya örnek olabilecek belediye anlayışına sahip olan Toroslar belediyesi, özellikle tekstil alanında ki çalışmaları dikkatimizi çekti.
“Tekstilkent’i Mersin’e Kazandıracağız” teması ile tekstil konusunda başarılı işler yaparken, kendi çalışanlarının tekstil ihtiyaçlarını dahi belediye bünyesinde üretip aynı zamanda yerel halka istihdam oluşturmaya imkan sağlayacak projeler üretmişlerdir.

Fatih MEN

Projeler kapsamında, Toroslar Belediyesi Arge ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih MEN ile gerçekleştirdiğimiz sohbet esnasında; “Bizler, başkanımız Atsız Afşın Yılmaz liderliğinde, bize oy veren veya vermeyen yaklaşık 320 bin kişilik Toroslar Belediyesi vatandaşına hizmet veriyoruz. Bugüne kadar çok proje yaptık. Fakat yaptığımız her projede öncelik olarak sürdürülebilir olmasına ve tüm vatandaşlarımıza hitap etmesine özen gösterdik. Biz belediyenin kaynaklarını kullanırken hiçbir vatandaşımıza mahcup olmamalıyız.” dedi.

Ayşe BULAT

Toroslar Belediyesi Nikah Dairesi’nde bir nikah esnasında denk geldiğimiz ve bizleri; diksiyonu, mesleğine olan saygısı, sabah mesaisi ile başlayarak gece saat 12’yi bulan çalışma saatleri içerisinde kurumuna ve işine karşı olan özverisi ve pozitif enerjisi ile etkileyen Nikah Memuru Ayşe Bulat ile nikah sonrası yaptığımız görüşmede aile ve nikah memurluğu hakkında sorduğumuz sorular neticesinde verdiği cevapta; “Aile denir ya hani toplumun temel taşı diye, bence aile yaşamın temel taşıdır. Aile bütünlüğü, aile deki saygı, paylaşım ve değer, kişinin yaşamının her anında güç yumağı oluyor ve bu okyanus gibi sonsuz güzellik neticesinde ise yaşam aile olmak ile anlam kazanıyor. Bu güzel mutlulukların başlangıçlarına tanık olmak bile beni çok mutlu ediyor. Bu neden ile başkanımız sayın Atsız Afşın Yılmaz önderliğinde, başvuru yapan her çiftimizin nikahını kıyabilmek ve onların mutluluklarına vesile olabilmek adına çalışırken mesai saati aralığına takılıp kalmaktansa, günün her saatini değerlendirmeye çalışıyoruz ve bu tempo bizleri hiç yormuyor.” dedi.

Bir de perde arkasında başarının gizli kahramanlarından olan basın departmanında profesyonel işler çıkartan Meltem Şahin ve Zekiye Banu Eroğul, özel kalem müdürü Mehmet Saygılı’ya ve tüm Toroslar Belediyesi personeline de bu başarıya katkılarından dolayı teşekkür ediyor, sayın Atsız Afşın Yılmaz ve ekibine başarılarının devamını diliyoruz.

GHA

8
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GHA’dan 2022 Yılının En Başarılı İlçe Belediyesi: “Toroslar Belediyesi”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin