featured

Gökhan Saydam Kırıkhan’ın sesi olacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Depremden en çok etkilenen illerin başında yer alan Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, yaklaşan yerel seçimler öncesi Cumhur İttifakı adayı Ömer Erdal Çelik rüzgarı esiyor. Çelik’in en güvendiği isim ise genç iş insanı Gökhan Saydam olacak.


Eski belediye başkanı İnayet Saydam’ın oğlu olan ve Kırıkhan halkı tarafından çok sevilen Gökhan Saydam’ın, meclis üyeliği listesinde ikinci sıradan aday gösterilmesi memnuniyetle karşılandı.
Deprem sonrası çok büyük acıların yaşandığı ilçede, Kırıkhan’ın yeniden ayağa kaldırılması için söz veren Gökhan Saydam, “Sadece Kırıkhan değil, Atatürk’ün ‘şahsi meselem’ dediği Hatay için seferber olacağız” diyerek, herkesten destek beklediklerini söyledi.
Belediye Başkan yardımcısı olduğu dönemde de Kırıkhan için bir çok önemli projenin altına imza atan ve alkış toplayan Gökhan Saydam’ın, Büyükşehir Meclisi’nde Kırıkhan’ın sesi olacağına inanan vatandaşlar, geçmişte yaptıklarıyla güven veren bir insan olarak gördükleri Gökhan Saydam’ın, yaşanan büyük felaket sonrası bir kez daha Kırıkhan için göreve soyunmasının kendileri için şans olduğunu dile getirdiler.
Haber Merkezi

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gökhan Saydam Kırıkhan’ın sesi olacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin