featured

Gültekin Uysal: “Sanki ‘İddia kuponu’ yapıyor Sayın Nebati!”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uysal: “Sanki ‘İddia kuponu’ yapıyor Sayın Nebati!”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’dan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin “Ekonomik model tutmazsa üzülürüm” sözlerine yanıt verdi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’dan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin “Ekonomik model tutmazsa üzülürüm” sözlerine yanıt verdi.

“Sanki ‘İddia kuponu’ yapıyor Sayın Nebati!”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin “Ekonomik model tutmazsa üzülürüm” sözlerine sert yanıt geldi.

Genel Başkan Uysal, twitter hesabı @DPGultekinUysal üzerinde yaptığı paylaşımlarda “Sanki ‘İddia kuponu’ yapıyor Sayın Nebati! Devlet, ‘deneme’ yapacağınız yer değildir!” dedi.

Uysal, yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

“Halk Ekmek kuyrukları oynadığınız kumarın bir sonucu”

Halk Ekmek kuyrukları yıllardır bu millete söylediğiniz yalanların, borçlandırılarak tüketilen sanal refahın, yolsuzlukların, kravatlı soygunla kamu kaynaklarının yağmalanmasının, cahilliğiniz neticesinde ‘Çin Model’ diye 84 milyon üzerine oynuyor olduğunuz kumarın bir sonucu!!!

Rehin aldık düşüncesiyle aldığınız keyfi kararlarınızın faturasını ödeyen Türk Milleti, her sabah hafakanlarla güne başlıyor! Bir saat sonrasını bile öngöremiyoruz! Hala vicdanları kararmış bir yandaş tayfa utanmadan sıkılmadan ‘tevil götürmez zırvalıkları’ savunuyor!!!

“Milyonların ızdırabı, ahı, gözyaşı kılavuzunuz olmalı”

Z Kuşağı bilmez dediğiniz kuyrukları, kıtlığı, fakirliği bu millete derinden yaşatıyorsunuz. Ekmek kuyruğundaki o gözü yaşlı amcanın ahı sağır sultanlarınızı çarpacak!

Kifayetsiz, kamu nosyonundan yoksun yeni Maliye Bakanı Nebati de çıkmış millete “Kaybedecek bir asgari ücret işiniz var, kaybetseniz ne olur; oysa ben 1000 çalışanlı işyerimi kaybederim” diyor. Sayın Bakan! Kendi servetiniz değil; milyonların ızdırabı, ahı, gözyaşı kılavuzunuz olmalı!

“Sanki iddia kuponu yapıyor!”

Üstüne bir de deneme yaptıkları ‘ekonomik model’ tutmazsa da ‘üzülürüm’ demiş! Sanki ‘İddia kuponu’ yapıyor Sayın Nebati! Oysa Milletin ve devletin kaderiyle oynuyorsunuz! Devlet, ‘deneme’ yapacağınız yer değildir; sağlam veri, öngörü, analiz ve tecrübeyle karar alacağınız yerdir!

Kredibilitesi, müktesebatı, siyasi yeteneği, devlet tecrübesi olmayan Maliye Bakanı Nebati’nin açıklamaları Bedri Rahmi’nin “Eyy dev memesinden cüceler emziren acayip memleketim” seslenişini aklıma getirdi. Bir Millet kahroluyor!

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gültekin Uysal: “Sanki ‘İddia kuponu’ yapıyor Sayın Nebati!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin