featured

HALKIN UMUDU KIZILAY

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GHA – Aydın

Kurulduğu 1 Haziran 1868 yılından bu yana halkın umudu olan, 154 yıldır bağışçılardan aldığı destekle insanlık hizmetinde gönüllü çalışan KIZILAY her daim halkın gönlündü taht kurmaya devam ediyor.

Bu anlamda ülkenin her bir köşesinde yardıma muhtaç her bir ferdin elinden tutan KIZILAY ilçemizde de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza el vermeye dertlerine çare olmaya devam ediyor.
Yaşadığımız mübarek ramazan ayında da yardımlarını ihtiyaç sahiplerinden esirgemeyen KIZILAY Kuşadası Şubesi her gün yüzlerce vatandaşın çaldığı bir kapı olmaya devam ediyor.
Bu konuda görüşlerini aldığımız KIZILAY Kuşadası Şubesi Başkanı Mustafa Yaranoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi.
Yaranoğlu “

Türk Kızılay derneği KUŞADASI Şube olarak 6 Şubatta meydana gelen asrın felaketi deprem olayında halkımızın desteği ile 8 Şubatta bir tır dolusu eşyayı Hataya gönderdik. O bölgeden ilçemize gelen Adıyaman iline bağlı depremzede kardeşlerimize otel ve SSK kampında, öğretmenevinde, çeşitli otellerde ikamet etmelerine onlara huzurlu bir ortam sunmanın çabası ile bu günlere geldik.
Otellere yerleştirdiğiniz depremzedelerin her türlü ihtiyaçlarını giderme anlamında halkımızın da desteği ile tüm ihtiyaçlarını giderdik gidermeye de devam ediyoruz.

Bunun yanında ihtiyaç sahibi ailelerimize 500’lik, nüfusu kalabalık olan ailelerimize ise 1500 TL’lik alışveriş çeki vererek sıkıntılarını bir nebze olsun çözdük. Yine bazı ailelerimize 100’er TL nakdi yardım, 500 aileye giyim yardımının yanı sıra 600 adet Ramazan Kolisi ile de ramazanı huzur içinde geçirmeleri için alilerimizin yanında olduk. Bunun yanın da da ilçemizde 210 ailemize 1000’er TL nakdi yardımda bulunduk.” Diyerek bu tür yardımların yıl boyu sürdüğünü ve bu konuda Kuşadası halkının verdiği desteğe teşekkür ettiklerini belirtti.

Fatma Kaymak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HALKIN UMUDU KIZILAY

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin