featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: ″Bombacı Yunanistan’a kaçırılacaktı″

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: ″Bombacı Yunanistan’a kaçırılacaktı″.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Soylu’nun konuşmasından bazı satır başalrı şöyle:

“Şimdi cenazelerimizi kaldıracağız. Biz bize verilen mesajı biliyoruz, aldık. Bize verilen mesajn ne olduğunu da biliyoruz. Biz kimsenin düüşmanı değiliz. Kimsenin toprakalrında gözümüz yok. istiklal Caddesi bizim nazlı kızımızdır. Operasyonlar devam ediyor. Eğer yakalanmasaydı bugün Yunanistan’a kaçırılacaktı. PYD’yi orada kim besliyorsa fail odur. Piyonları çok fazla tartışmanın bir anlamı yok. Allah milletimiizn yardımcısı olsun. Bu aldığımız mesaja çok güçlü mesaj vereceğiz. Hemde çok güçlü.  ABD’nin taziyesini kabul etmiyoruz. 

Olay sonrası yapılan teknik dinlemede terör örgütünün talimatı teröristin öldürülmesine yönelik. Ya kattan atın ya da kanala atın yönünde. Ama emniyet güçlerimiz istihbarat birimlerimiz el birliğiyle bu meselenin üstünün kapatılmasını failin ortadan kaldırılmasını önlemişlerdir. 6 yıldır böyle terör olayı görmedik. Terörün yüzü böyle acımasızdır. Elbette biz burada millet oalrak birlik içinde güçlü olmalıyız. bunlara boyun eğmemeliyiz. 

Son iki saldırınında(Mersin) birinin Mümbüç’ten birinin Kobani’den talimatı geldiği çok açıktır. Bunu hep birlikte aşacağız. Bu terör örgütlerinin eylem planlarının arkadasındakilerin de karartılmasına izin vermeyeceğiz.

Küçükçemece’de yakalandı. Burada patlattktan sonra Esenler’e gitti. Onu götüren şahsı yakalayıp onu sorgulayınca bir sokakta olduğunu öğrendik o sokağa yaptığımız operasyon neticesinde ele geçirilmiş oldu. 

Onunla beraber o olayı tertipleyen, ona öldür talimatı verilen kişiyi de yakaladık. Operasyonlar devam ediyor. Milletimize başsağlığı diliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: ″Bombacı Yunanistan’a kaçırılacaktı″

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin