İMAMOĞLU BELEDİYESİ YOL HAMLELERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İMAMOĞLU BELEDİYESİ YOL HAMLELERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

 

İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, İmamoğlu Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahalle’sinde yapılan yol çalışmalarının kısa sürede tamamlanıp yolun trafiğe açılacağını ve ilçe genelinde sürdürülen yol hamlelerinin devam edeceğini belirtti.

Yol hamlelerine hız kesmeden devam eden İmamoğlu Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Koyunevi Caddesi’nde yol yapım çalışmalarına başladı.

İlçe genelinde yapılan çalışmaları sık sık inceleyen Belediye Başkanı Kasım Karaköse, yol genişletme ve asfaltlama işleminin kısa sürede tamamlanıp yolun yaya ve araç trafiğine açılacağını belirtti.

Koyunevi Caddesi’nden kent merkezine doğru deforme olmuş asfalt yolun kazınarak yeniden standartlara uygun olarak asfaltlama yapılacağını söyleyen Başkan Karaköse, “İmamoğlu Belediyesi olarak yol çalışmalarında da kendimizi kanıtladık. İlçemizde tüm mahallelerde çalışmalarımız gerçekleşiyor. Söz verdiğimiz gibi, telefon, internet, doğalgaz ve elektrik altyapısı tamamlanmış tüm mahallelerde elimizden geldiğince hızlı bir şekilde parke taşı döşeme, yol genişletme, bakım onarım ve asfaltlama işlemlerini yapıyoruz. İmamoğlumuz dört bir yandan gelişip büyüyor. Modern ve kullanışlı yolları ile bu gelişimin süreceğine inanıyorum. Bugün Koyunevi Caddesi’nde ekiplerimiz çalışıyor. Çalışmalar kısa sürede tamamlanıp yolumuz kullanıma açılacak. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” sözlerini kaydetti…

 

GHA – Adana

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İMAMOĞLU BELEDİYESİ YOL HAMLELERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin