İSLAM MEMİŞ’TEN ALTIN FİYATLARI İÇİN REKOR TAHMİN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın fiyatlarında yaşanan yükselişin aksine altının ons fiyatı gerilemeye devam ediyor.

 

 

 

Altının ons fiyatı 1729 dolar seviyesine geldi. Öte yandan çeyrek altın 732 liradan, Cumhuriyet altını 2 bin 983 liradan 22 ayar bileziğin gram fiyatı ise 405 liradan piyasalarda işlem görüyor. Altın uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki yükselişin devam edeceğini söyledi. Memiş önemli bir iddiayı daha gündeme getirerek altın fiyatlarının 600 liraya kadar yükselebileceğini söyledi.Memiş, “Gram altın TL fiyatı 440 lira seviyesinde dalgalanmaya devam ediyor. Bu da gram altının bize 410-415 lira seviyesine gerileyeceğini bize işaret ediyor.

 

 

 

Dolar- TLkurundaki düşüşlerle birlikte. Dolar kuru zıplattı dolar kuru indirecek.Tercih yatırımcının dileyen satar dileyen alır dileyen işlem yapar. Öyle bir süreçten geçiyoruz ki belirsizliğin arttığı risklerin arttığı dönemden geçiyoruz yarın nasıl bir piyasaya uyanacağız bilmiyoruz. Nasıl ki cumartesi günü 403 liradan haftayı tamamlayan gram altın pazartesi gününe 470 liradan başlamışsa bunun şokunu insanlar yaşamışsa aynı senaryolar aylık bazda karşımızda olabilir.Gram Altın TL fiyatında 540-560 seviyelerini beklediğimi ifade ettim.

Bu öngörümü 600 lira seviyesinde revize ettiğimi ifade etmek isterim. Riskler ve uluslararası piyasalarda dolar varlıklarının değer kazanıyor olması yine hem doları hem emtia fiyatlarını yukarı yönlü ataklarını gerçekleştirebilir. Gerileme ile birlikte varlıklarınızı altın olarak değerlendirirseniz isabetli karar vermiş olursunuz. Ben olsam Eylül, ekim, kasıma kadar altında beklemeyi tercih ederdim.” iddiasında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İSLAM MEMİŞ’TEN ALTIN FİYATLARI İÇİN REKOR TAHMİN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin