featured

İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan Dikiz Aynası programına konuk oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’yi adım gezen program Dikiz Aynası’na konuk olan İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Ademhan Ankara’nın değil İzmir’in adayıyım.Hiç bir siyasi partiyle bir görüşmem olmadı tüm siyasi partilere aynı mesafedeyiz aramızda mesafe olmayan sadece İzmir. 60 yıldır İzmir Bağımsız bir Milletvekilini Meclise göndermedi.Biz 15 Mayıs sabahı bu özlemi bitireceğiz.

@ferhanademhan

Bir siyasi partiden aday olabilir miydim evet olabilirdim değişik siyasi partilerden teklif de geldi. Arkadaşlarımızla değerlendirdik biz İzmir’e İzmir’liye hizmet etmek istiyorsak bağımsız olmalıyız dedik. Bu İzmir listelerine bir bakalım kaç tane İzmirli vekil adayı var dayatmayla Milletinvekilini seçemeyiz hatta seçtiremezsiniz. İşte bu nedenle bağımsız Milletvekili adayı oldum, İzmir de yaşayan herkes benim ailem. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin siyasi görüşüne saygı duyuyorum.

@ferhanademhan

Benim yakamda bir Siyasi partinin rozeti olsaydı İzmir’e daha mı iyi hizmet edecektim. İste o rozeti yakanıza taktığınızda o zaman bir biyat sistemi başlıyor. Birilerine biyat ederseniz,hizmet edemezsiniz.Neden Bağımsız Aday olduğum daha iyi açıklanamazdı herhalde.
Şimdi kafalarda soru seçilince işte bir partiye geçersiniz, Asla bu konuda söz veriyorum dört sene sorun mu var nasıl şu anda herkesin elini sıkıyor oy verin ben sizin kardeşinizim diyorsam o günde yine çarşı pazar dolaşıp fikirlerini sorarım Ankarı’nın değil İzmir’in Milletvekili isem, birde Bağımsız Milletvekili isem o zaman benim Genelbaşkanım kim sizce tabiki İzmir halkı bir sorun mu var çözülmüyor mu.? Benim Genel Başkanım İzmir gereken cevabı verir.

@ferhanademhan

Benim milletvekili maaşına ihtiyacım yok bunu tüm kalbimle samimiyetimle söylüyorum, benim ihaleyle işim yok benim derdim izmir çok şükür işimde gücümde çok iyi. İşte bu nedenle bağımsız milletvekili adayım işte bu yüzden Benim Davam Benden Büyük diyorum.
14 Mayıs sabahı İzmirli oy kullanmaya gidecek Cumhurbaşkanı olarak hangi adaya oy verirlerse versinler, o bir metrelik oy pusulasının sonunda bir kardeşleri bir abileri bir evlatları olan Ferhan ADEMHAN ismine EVET diyeceklerine hiç bir şüphem yok.
Ayrıştıran değil, Birleştiren bir siyaset için, Hizmet için, Özgür irade için Evet diyeceklerinden hiç şüphem yok. 15 Mayıs sabahı bugün nasıl sokak sokak geziyorsam, o meclise girdiğim an bu sefer teşekkür için sokak sokak gezip kucaklaşıp işte İzmir hep yekün meclisteyiz, birlikte başardık, birlikte yöneteceğiz diyeceğim,
Son Olarak İZMİR BENİM DAVAM, BENİM DAVAM BENDEN BÜYÜK dedi.

Dikiz Aynası Yol Hikayeleri
Esra-Erdal AÇIK

7
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan Dikiz Aynası programına konuk oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin