featured

İzmirli Yağmur, İngiltere’de can verdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmirli Yağmur, İngiltere’de can verdi

Londra’da Irak uyruklu Rida Al Mousawi’nin karıştığı korkunç kazada, hayatını kaybeden kadının İzmirli Yağmur Özden olduğu ortaya çıktı. Güzellik uzmanı olan Özden’in 12 yaşındaki bir kız çocuk annesi olduğu ve uzun süredir Londra’da yaşadığı öğrenildi.
İngiltere’nin Londra kentindeki bir mücevher mağazasında müdür olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Irak uyruklu Rida Al Mousawi, bir restoranda tanışıp, arkadaş olduğu 33 yaşındaki güzellik uzmanı Yağmur Özden ile 26 yaşındaki fitness eğitmeni kız arkadaşı Zamarod Arif’i lüks aracı ile evlerine bırakmak istedi.

TAKLA ATAN ARAÇTAN FIRLADI
Sürücü Mousawi, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedince kontrolden çıkan lüks araç, takla atarak bariyerlere çarpıp, yakınındaki tren istasyonunun raylarına düştü. Kaza çevredeki güvenlik kameralarınca da saniye saniye görüntülendi.

BACAĞI KESİLDİ
Kazada sürücü Mousawi ile Arif ağır yaralanırken, takla atan araçtan fırlayan Özden’in feci şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. Hastanede bir bacağı kesilen sürücü Mousawi’nin hayati tehlikesinin sürdüğü, genç sürücünün kaza sırasında 193 kilometre sürat yaptığı ve 120 bin İngiliz sterlini değerindeki aracını kısa bir süre önce aldığı belirtildi.Kol ve bacağında kırıklar olan Arif’in emniyet kemeri taktığı için şans eseri ölümden döndüğü öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmirli Yağmur, İngiltere’de can verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin