featured

K.K.T.C. Meclis Başkanı Zorlu Töre’den, anlamlı Türkiye ziyareti.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

K.K.T.C. Meclis Başkanı Zorlu Töre’den, anlamlı Türkiye ziyareti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti meclis başkanı Zorlu Töre, Şanlıurfa’daki 1. Yörük Türkmen şölenine katılmak için Adana’ya gelirken Şakirpaşa Havaalanında KKTC Mersin Konsolosu Zeliha Mendeli ve Dünya Avşarlar Derneği Genel Başkanı Şeref Kocakaya karşıladılar.

KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre Şanlıurfa’daki 1. Yörük Türkmen şölenine katılmak için Adana’ya gelirken, Mersin Konsolosu Zeliha Mendili’nin yanı sıra Dünya Avşarlar Derneği Genel Başkanı Şeref Kocakaya, Şanlıurfa Dünya Avşarlar Derneği başkanı Abdurrezzak Başaran Adana Şakirpaşa Havaalanı‘nda karşıladıktan sonra Gaziantep ve Şanlıurfa’da etkinliklere katılmak üzere yola çıktılar.

Dünya Avşarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Açık, Zorlu Töre’nin ziyareti ile ilgili; “Yavru vatan K.K.T.C. Meclis Başkanı sn. Zorlu Töre’nin bu anlamlı ziyaretinden, Türk Dünyası ve bizler için önemli konumundan ötürü şahsım ve GHA ailesi olarak hoş geldiniz dileklerimizi ve memnuniyetlerimizi iletiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Dünya Avşarlar Derneği Genel Başkanı Şeref Kocakaya, KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre’nin ziyaretiyle alakalı yaptığı açıklamada, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde gazilik şerefine eren, Gaziantep ve Şanlıurfa’daki gazilerimiz ile bir araya gelip öğle yemeğinden sonra yarın nasip olursa Şanlıurfa’da düzenlenecek olan 1.Yörük Türkmen şenliğimizde beraber olacağız.” dedi.

Başkan Şeref Kocakaya açıklamasının devamında, “Sayın meclis başkanımız, Şanlıurfa Dünya Avşarlar Derneği başkanımız Abdurrezzak Başaran beye Türk bayrağı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden oluşan rozeti takdim ettiler. Hayatını yüce Türk milletinin bekası noktasında harcayan hala o düzeyde çalışmalara devam eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti meclis başkanımız Sayın Zorlu Töre beyimize şahsım ve Dünya Avşarlar Derneği adına hoş geldiniz diyorum.” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
K.K.T.C. Meclis Başkanı Zorlu Töre’den, anlamlı Türkiye ziyareti.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin